Adverteren

De Hippe Vegetariër werkt graag samen met bedrijven en merken die aansluiten bij de visie en het imago van De Hippe Vegetariër en een verrijking zijn voor de lezers van dit blog. Daarom maakt De Hippe Vegetariër altijd een weloverwogen en kritische keuze met duurzame en authentieke samenwerkingen tot gevolg. Dit geeft je een inspirerend platform, een krachtige stem en een groot bereik bij een groep bewuste en zeer betrokken lezers.

Kwaliteit en authenticiteit
Bij een samenwerking met De Hippe Vegetariër staan kwaliteit en authenticiteit voorop. Dankzij de universitaire achtergrond van eigenaresse Isabel Boerdam in Nederlandse taal en Tekst & Communicatie zijn alle artikelen van een hoge kwaliteit met veel aandacht voor leesbaarheid, aantrekkelijkheid, formulering en opbouw. Daarnaast zijn alle artikelen met passie en enthousiasme geschreven. Eerlijkheid duurt het langst, dus wij schrijven alleen over een product of merk als we er 100% achter staan en het product zelf zouden aanschaffen. Tot slot zijn de artikelen allemaal uitgebreid en inhoudelijk geschreven omdat De Hippe Vegetariër niet alleen een doorgeefluik is, maar bovenal een platform dat kennis en inspiratie overbrengt. Wij gaan dus op zoek naar het hele verhaal met achtergrondinformatie, en zijn geïnteresseerd van kop tot staart. Hieruit volgt het beste verhaal, voor alle partijen.

Statistieken
Google resultaat De Hippe Vegetarier
Met een samenwerking met De Hippe Vegetariër bereik je ruim 200.000 unieke bezoekers per maand met 700.000 pageviews. Ook via sociale kanalen heeft De Hippe Vegetariër 75.000+ volgers en 12.000+ lezers van de wekelijkse nieuwsbrief (dd. 1 januari 2019). Wil je hier meer over weten? Vraag dan gespecificeerde statistieken aan. De Hippe Vegetariër bestaat sinds september 2013 en groeit nog elke dag. Ook zijn we maandelijks bezig de website uit te breiden en SEO verder te ontwikkelen met een goede ranking in Google tot gevolg. Zo wordt De Hippe Vegetariër op Google bijzonder goed gevonden en staat bijvoorbeeld bij de zoekterm ‘vegetarische recepten’ op nummer 2 (zie afbeelding).

Samenwerken
Er zijn verschillende mogelijkheden om met De Hippe Vegetariër samen te werken. Dit kan afgestemd worden op basis van het product en de onderlinge wensen. De voorkeur gaat altijd uit naar een duurzame samenwerking voor een langere periode, om samen het hele verhaal te kunnen vertellen. Onderstaand een aantal mogelijkheden op een rijtje:

  • Een redactioneel artikel
  • Een gastblog op eigen kanaal
  • Een winactie op Social Media
  • Vermelding in de nieuwsbrief
  • Banner op de website
  • Aanwezigheid op persevents
  • Uitgebreid artikel na een persreis
  • Quote voor persbericht
  • Advies bij productontwikkeling

Voor alle artikelen op het blog geldt dat deze de eerste dag van publicatie worden uitgelicht als hoofdartikel, daarna nog een week zichtbaar blijven op de homepage en daarna in het archief verdwijnen, vindbaar in diverse rubrieken en onder verschillende Key Words. Tevens worden ze verspreid via Social Media en meegenomen in de wekelijkse nieuwsbrief.

Tarieven
De tarieven voor een samenwerking met De Hippe Vegetariër hangen af van de gekozen samenwerkingsvorm en de wensen. Bij een aanvraag kunnen de mogelijkheden per mail of telefonisch doorgesproken en afgestemd worden. Dit kan direct met Isabel via onderstaand formulier, of via ons agentschap AdFactor & HelloSparkle:

De Hippe Vegetariër is aangemeld bij de Kamer van Koophandel onder Isabel B. Schrijft.

KVK nummer: 59518693
BTW nummer: NL216411877B01

Disclaimer
Isabel, eigenaresse en oprichtster van De Hippe Vegetariër, kiest alleen voor zakelijke samenwerkingen met bedrijven, merken en producten waar zij vanuit het perspectief van haar blog daadwerkelijk enthousiast over is. Deze samenwerkingen kunnen voortgekomen zijn uit het opsturen van producten, het ervaren van een dienst of een betaalde opdracht, maar zijn altijd een eerlijke en enthousiaste weergave van waar De Hippe Vegetariër voor staat. Alle zakelijke samenwerkingen op De Hippe Vegetariër worden gekenmerkt door de categorie ‘Adv‘.

Contact
Voor aanvragen, meer informatie of het doorspreken van de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met De Hippe Vegetariër via Isabel@dehippevegetarier.nl of onderstaand contactformulier.

Wie is De Hippe Vegetariër?

Mijn Egg Wrap in de AH to go

BioToday campagne

In de Allerhande!

Libelle Zomerweek met Vivera

Philips Healthy Drinks Kitchen

Mijn gerecht op de menukaart

Kookworkshops voor Verse Oogst

Spreker op de Gezondheidsbeurs

Mijn recept in alle bio winkels

Eigen stand in De Foodhallen

Lezerslunch &samhoud places**

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!