Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Wat moet je nu met deze kennis? Hoe moet je verder met de Ayurveda in je dagelijks leven? Ik hoop je geïnspireerd te hebben met deze eeuwenoude Indiase wijsheid en je een stukje bewuster gemaakt te hebben van hoezeer we in verbinding staan met de natuur. Ik hoop dat je er iets van meeneemt en misschien anders gaat nadenken over je dagelijkse voeding. Wil je meer weten of ervaren? Dan help ik je daar graag bij! Doe mee met de winactie en maak kans op een gratis Ayurvedisch consult in de Agnifabriek.

En hoe nu verder?
Uiteindelijk wens ik je toe dat je met verstand en wijsheid de Ayurveda stap voor stap gaat integreren in je leven zoals het jou past. Ik hoop dat je kleine dingetjes ervan meeneemt die een bijdrage zullen leveren aan je eet- en leefpatroon. Misschien begin je met het wijzigen van bepaalde eetgewoonten of zet je kleine stapjes in de verandering van je leefstijl. Niets is zo moeilijk als het doorbreken van oude patronen. Doe het daarom rustig aan en veroordeel jezelf niet! Als je begint aan deze stapsgewijze verandering ben je op weg naar een veel grotere ontwikkeling, naar bewustwording. Je gaat wellicht beter nadenken waarom je iets eet of waarom je jezelf beter of juist vervelender voelt. Zo kun je symptomen gaan herkennen en misschien door de juiste eet- en leefkeuzes voorkomen dat er ziektes ontstaan. Je bent allemaal verantwoordelijk voor de gedachten die je hebt, de woorden die je uitspreekt en de daden die je doet. Zo heb je ook de vrijheid om je gezondheid te herstellen of vitaler te worden. Je lichaam heeft vaak een groter zelfherstellend vermogen dan je denkt. We zijn onlosmakelijk met de natuur verbonden en ik hoop dat je dat zult gaan ervaren.

Ayurvedisch koken
Wil je graag beginnen de Ayurvedische voedingsadviezen in jouw dagelijks leven te integreren? Wil je meer weten over Ayurveda en voeding in de praktijk? Dan biedt Rada’s Kookstudio geweldige cursussen en workshops. Op donderdagavond 9 april start een Ayurvedische kookcursus in Hilversum van vijf avonden, en op 23 mei is er een losse introductie workshop in Amsterdam. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.kookstudio.net.

Ayurveda in je dagelijks leven
Ben je geïnteresseerd in de Ayurveda maar nog niet helemaal zeker over jouw dosha en hoe hiernaar te handelen? Kom dan naar de Agnifabriek voor een Ayurvedisch voedingsadvies. Door middel van een persoonlijk gesprek, een polsmeting en een advies op maat kan ik jou verder helpen.

Door Sylvia Kuperus, www.agnifabriek.nl

Wat vind jij van de Ayurveda? Raak je geïnspireerd door deze bijzondere Indiase wijsheid en het leven in balans met de natuur? Heb je vragen of opmerkingen? We horen het graag!

Summary
Verder met de Ayurveda
Article Name
Verder met de Ayurveda