Print Friendly, PDF & Email

5/5 - (2 stemmen)
Eerder bekende ik in dit artikel aan jullie dat ik heel intensief sport, maar nauwelijks spieren ontwikkel. Daarom besloot ik het antwoord te gaan zoeken in mijn voeding en er eindelijk iets aan te doen. Ik ging een experiment aan met de plantaardige proteïnepoeders van EnjoyNatural. Oordeel zelf: volgens mij zie ik daar spieren in mijn rug? Bovendien heeft EnjoyNatural nu nog een supplement voor je dagelijkse voeding: Daily Greens, een stevige powerfood opkikker voor iedere dag.

Plantaardig proteïnepoeder
Wat was het ookalweer? EnjoyNatural Proteine Blends, is proteïnepoeder op basis van 20% natuurlijke powerfoods uit Afrika, vrij van zoetstoffen en kunstmatige toevoegingen, met een compleet aminozuurprofiel en per portie van 25 gram ongeveer 16 gram eiwitten en de helft van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid ijzer. En ook niet onbelangrijk: niet meer dan 92 calorieën, verkrijgbaar op basis van Cacao, Baobab en Moringa. Hoe heb ik het gebruikt? Ik sport vaak smorgens van 07.15-08.15, voor kantoor. Dus ik sta dan om 06.40 op, maak snel een shake met proteïnepoeder en water en spring om 07.00 op de fiets richting de sportschool. Ontbijten doe ik dan daarna. Zo’n shake geeft precies voldoende energie om een uur te kunnen knallen en daarna trek te hebben in ontbijt.

3 maanden later
Ik ben nu ongeveer 3 maanden aan de slag met de plantaardige proteïnepoeders van EnjoyNatural. Oké, ik moet eerlijk toegeven het waren niet de meest consistente maanden: twee keer een week op vakantie, twee keer ziekjes en nu het als ik wakker word nog donker is ben ik opeens een stuk minder gemotiveerd om smorgens te sporten. Ik denk dus niet dat ik het optimale resultaat heb kunnen behalen – des te beter in die zin dat je echt al wat toning ziet! Kan en moet nog veel beter, maar de eerste stap is gezet. Wel moet ik waarschuwen dat je best even zal moeten wennen aan de plantaardige proteïnepoeders van EnjoyNatural want ze zijn echt héél natuurlijk. Voor mij betekent dat dat ik Baobab en Moringa puur best wel pittig vind. Daar moet ik minstens een hele citroen doorheen persen of echt de tijd nemen om er iets van te maken zoals EnjoyNatural dat aanraadt in hun recepten. Cacao daar kan je me smorgens wel voor wakker maken en drink ik met gemak puur met alleen water.

Meer supplementen
Vorige maand kwam EnjoyNatural met een nieuw product, dat ook ontzettend goed te gebruiken is in combinatie met de Blends. Zo hebben ze nu twee soorten Daily Greens die met 3-5 porties groente en fruit per portie – afkomstig van meer dan 20 Afrikaanse powerfoods – een geweldige aanvulling vormen op je dagelijkse eetpatroon. Ideaal om je fit te voelen, je fysieke weerstand te verhogen en te ontgiften dankzij de reinigende werking van de pure ingrediënten. In tegenstelling tot de Blends zijn deze Greens toegankelijker gemaakt door de toevoeging van een snufje stevia. Dit maakt ze voor mij al snel best wel zoet, maar wanneer je een schepje hiervan door de Blends mengt heb je de perfecte balans en dus echt een power supplement voor iedere dag. De Daily Greens zijn verkrijgbaar met de milde smaak van groene thee (Original, combineren met Baobab en Moringa blend) en cacao (Cacao, combineren met cacao blend).

EnjoyNatural, www.enjoynatural.nl

Herkent iemand dit? Hoe doen jullie dat met sporten, spieropbouw en vegetarische voeding? Ik ben heel benieuwd! Laat het mij vooral weten een reactie op dit bericht of via Facebook, Twitter of Instagram.

daily-greens

Summary