...

Onbeperkt? Rauw!

door | 17 sep 2013 | Voeding

Print Friendly, PDF & Email

Er zijn van die dagen en dan heb ik honger, constant honger. En nergens word ik zo chagrijnig van als honger, dus er moet gegeten worden en graag iets waarvan ik onbeperkt kan blijven snaaien. Helaas is de combinatie onbeperkt én verstandig zeer zeldzaam in de voedingswereld, maar niet onmogelijk. RAUWKOST! Dat is onze redding. Snoeptomaatjes, komkommertjes, paprika, radijsjes, bleekselderij, wortelballetjes de hele dag door.

Slim met rauwkost
Rauwe groenten bestaan voor een groot deel uit water, zitten bordenvol vitaminen en antioxidanten, hebben een zuiverend effect op ons lichaam en geven dankzij de grote hoeveelheid vezels snel een gevuld gevoel. Het ideale tussendoortje om honger mee te bestrijden en tevens de beste truc om te voorkomen dat je ’s avonds te veel eet van die lekkere warme maaltijd. Simpelweg een bordje rauwkost ernaast en je bent eerder verzadigd. Natuurlijk kan je deze rauwkost nog een beetje opvrolijken door een dressing van bijvoorbeeld magere yoghurt, vers geperste citroensap en bieslook en een handje rozijntjes. Lekker, light en slim!

Summary
recipe image
Recipe Name
Onbeperkt? Rauw!
Published On
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt