
Keukenspullen
Iedereen die dol is op koken, is ook dol op de keuken. Wij tenminste wel! Wij kunnen echt genieten van keukenspullen waarover nagedacht is en die je het leven een stuk makkelijker maken. In deze rubriek vind je onze favorieten! Een kijkje in de keukenkastjes van De Hippe Vegetariër.
Nieuwe ontdekkingen #20
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn favoriete ontdekkingen. Deze week: Ben & Jerry’s Non- dairy, Arte & Zaine biologische thee, Biotona chocolademelk, Lima matcha spirulina, superfruits en omega 3 porrige, en tot slot ….
Lees meerNieuwe ontdekkingen #18
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Grow your own, Lowlander biertjes, 100% Oot granola, Lakrids drop, en tot slot de sesamolie van TerraSana.
Lees meerNieuwe ontdekkingen #16
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Max’s organic mints, 100% natuurlijk limonade van Soof, de witte bonen en bruine bonen soep van HAK, geitenkaasjes Zoë en Zazu, en tot slot de Lentil organic kroepoek!
Lees meerDille Café – Dille & Kamille Maastricht
Achterin de Dille & Kamille winkel in Maastricht is een open keuken met onder het grote dakraam een knusse zithoek. Hier kun je genieten van een kopje koffie, potje thee, glas limonade en verschillende zoete en hartige lekkernijen. Het is een rustig plekje waar je kunt zitten om te studeren, even bij te kletsen of de krant te lezen.
Lees meerWat is de beste koekenpan voor welk gerecht?
Onze gastblogger Eke van Koken met Kennis benadert koken als een ware wetenschap. Wist je dat verschillende gerechten het beste gemaakt worden in verschillende pannen? Het gerecht dat je wilt bereiden is de beste richtlijn voor welke pan je moet kiezen!
Lees meerKeuzestress: blender, slowjuicer of sapcentrifuge? + WIN!!!
Blenden, juicen en centrifugeren. Drie manieren om een soortgelijk resultaat te bereiken: een egale soep, smoothie of juice gemaakt van groenten en fruit. Maar ja, wat is dan de beste manier? Wat zijn eigenlijk de verschillen en de voordelen? Welke past bij jou? Ik zocht het voor je uit en… je kan een apparaat naar keuze WINNEN!
Lees meer