Kookboeken

Iedereen die dol is op koken, is ook dol op de keuken. Wij tenminste wel! Onze kasten staan vol met kleurrijke inspirerende kookboeken met een eetfilosofie waar we achter staan. In deze rubriek vind je onze favorieten! Een kijkje in de keukenkastjes van De Hippe Vegetariër. Benieuwd naar het boek van De Hippe Vegetariër? Dat vind je hier!

 

Benieuwd naar ons eigen boek?

Kookboek: Eat Happy

Een maaltijd die snel, gezond én ook nog lekker is: wie wilt dat nou niet? Dat is precies waar het kookboek EAT HAPPY om draait. Auteur Melissa Hemsley laat zien dat je binnen een half uur een heerlijke maaltijd bomvol smaak op tafel kan toveren! In haar boek deelt ze 125 recepten voor zo’n beetje alles: ontbijt, lunch, diner, snacks, desserts én drankjes!

Lees meer

Basics to Brilliance: Simpele spinazie-ricottagnocchi

Donna Hay, bekend van onder andere haar populaire kook televisieprogramma Fast, Fresh en Simple, heeft in totaal 25 kookboeken geschreven waarvan er wereldwijd wel 6 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar nieuwste kookboek Basics to Brilliance is wederom een musthave voor in je keukenkast. Het recept van deze simpele spinazie-ricottagnocchi is één uit haar nieuwste boek. Een typisch basic recept, want zoals Donna Hay maar al te goed over weet te brengen: less is more… 

Lees meer

Kookboek: Iedereen eet mee

Een evenwichtig eetpatroon is voor het hele gezin van groot belang. Maar hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat iedereen blij wordt van de gerechten die jij op tafel zet, zonder dat er met lange tanden wordt gegeten? Helemaal spannend wordt het als je rekening moet houden met een voedselintolerantie of -allergie. Het kookboek: Iedereen eet mee dient als handig hulpmiddel om élke dag evenwichtig, én lekker te koken voor het hele gezin. Dit boek bundelt de hartige succesgerechten en de zoete toppers, waarbij telkens is aangegeven of het recept vrij is van gluten, lactose, noten, eieren, soja, of geraffineerde suiker. 

Lees meer

Basics to Brilliance: Ricotta cheesecake uit de oven

Donna Hay, bekend als de Australische voedselstylist en schrijfster, en van haar populaire kook televisieprogramma Fast, Fresh en Simple, heeft in totaal 25 kookboeken geschreven waarvan er wereldwijd wel 6 miljoen exemplaren zijn verkocht. Net als al haar andere Haar nieuwste kookboek; Basics to Brilliance, is wederom een musthave voor in je keukenkast. Deze ricotta cheesecake uit de oven is super feestelijk, onweerstaanbaar en in een hand omdraag gemaakt. 

Lees meer
11215

Vind alles wat je zoekt


Bekijk hier ons eigen boek!

Wie is De Hippe Vegetariër?

Nieuwsbrief

ALLE ARTIKELEN VAN DE WEEK ELKE ZONDAG GRATIS IN JE E-MAIL

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!