Kookboeken

Iedereen die dol is op koken, is ook dol op de keuken. Wij tenminste wel! Onze kasten staan vol met kleurrijke inspirerende kookboeken met een eetfilosofie waar we achter staan. In deze rubriek vind je onze favorieten! Een kijkje in de keukenkastjes van De Hippe Vegetariër. Benieuwd naar het boek van De Hippe Vegetariër? Dat vind je hier!

 

Benieuwd naar ons eigen boek?

Sinner Saturday: Plaatgebak met aardbeien-chiajam en kokos

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb eens in de zoveel tijd zoete cravings! En dan ook echt van slagroom tot chocolade en toffee, in de vorm van koekjes, cupcakes, bites, cakes, taart en meer. Om aan al deze cravings te voldoen, delen wij onze favoriete guilty pleasure recepten op Sinner Saturday. Vandaag: plaatgebak met aardbeien-chiajam en kokos uit het kookboek Modern Baking van Donna Hay.

Lees meer

Vega hapjes easy: knapperige tofu met bloedsinaasappel

Borreltijd! Vega hapjes saai? Zeker niet. De luxe, culinaire maar makkelijke hapjes uit het boek Vega hapjes easy van Jessica Oldfield maken jouw vegetarische borrel stukken leuker. Hier kun je je gasten gegarandeerd mee imponeren. Ideaal voor als je wilt uitpakken straks tijdens de feestdagen, maar niet te veel moeite wilt doen. Vandaag: knapperige tofu met bloedsinaasappel en macadamianoten geserveerd in witlofbootjes. Simpel, snel en lekker!

Lees meer

Sinner Saturday: Mojito Cheesecake

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb eens in de zoveel tijd zoete cravings! En dan ook echt van slagroom tot chocolade en toffee, in de vorm van koekjes, cupcakes, bites, cakes, taart en meer. Wij delen onze favoriete guilty pleasure recepten op Sinner Saturday. Vandaag: Mojito cheesecake uit het boek Cheesecake van Sabine Koning!

Lees meer

Vega hapjes easy: frittata met basilicum & geitenkaas

Borreltijd! Vega hapjes saai? Zeker niet. De luxe, culinaire maar makkelijke hapjes uit het boek Vega hapjes easy van Jessica Oldfield maken jouw vegetarische borrel stukken leuker. Hier kun je je gasten gegarandeerd mee imponeren. Ideaal voor als je wilt uitpakken straks tijdens de feestdagen, maar niet te veel moeite wilt doen. Vandaag: frittata met basilicum en geitenkaas. Simpel, snel en lekker!

Lees meer

Vind alles wat je zoekt


Bekijk hier ons eigen boek!

Wie is De Hippe Vegetariër?

Nieuwsbrief

ALLE ARTIKELEN VAN DE WEEK ELKE ZONDAG GRATIS IN JE E-MAIL

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!