Print Friendly, PDF & Email

Ook voor de veganisten onder ons is Berlijn the-place-to-be. Zo hebben ze twee filialen van een puur veganistische supermarkt en meerdere hippe eettentjes waar je veganistisch kan brunch, lunchen of dineren. Hierbij de ultieme vegan-tips!

Veganz
Veganz is de veganistische supermarktketen in Berlijn met als slogan: Wir Lieben Leben! Onder dit motto hebben ze twee filialen waar je alles kan kopen wat je nodig hebt voor jouw veganistische levensstijl. Kant-en-klaar maaltijden, raw food snacks, superfoods, veganistische vlees- en zuivelvervangers en natuurlijk groente en fruit vers van het land. Beide Veganz hebben een kleine koffiecorner, Goodies genaamd, waar je dagelijks verse vegan soep, wraps, broodjes, smoothies of lekkers kan halen. Ideaal dus ook voor een pitstop tijdens het verkennen van de stad!
Veganz, Schivelbeiner Straße 34 en Warschauer Straße 33 Berlin, www.veganz.de

IMG_9530      IMG_9524

IMG_9522      IMG_9576

Kopps
Over brunchen gesproken, daarvoor is Kopps ook een enorme aanrader. Ideaal gelegen, aan het einde van de Auguststrasse, vind je deze frisse familiezaak die op zondag uitpuilt van de vegans die willen genieten van het uitgebreide en betaalbare brunchbuffet. Voor 12,50 per persoon kan je genieten van vers brood, verse dips, gegrilde groente, salades, pasta, pannenkoekjes en zoetigheden. Daarnaast hebben ze doordeweeks een wisselend twee- of drie-gangen lunchmenu, fijne salades en niet te vergeten een scala aan overheerlijke Flammkuchen. ’s Avonds tot slot bieden ze een mooi vier-gangen-diner (dat je kan verkleinen naar 2 of 3) met bijpassend wijnarrangement, waarna er ook nog cocktails gedronken kunnen worden aan de bar. Het feestje is compleet!
Kopps, Linienstraße 94 Berlin, +49 30 43209775, www.kopps-berlin.de

IMG_9785      IMG_9782

IMG_9783      IMG_9872

Summary
Article Name
Vegan Berlijn