Witte bonen gnocchi bake met tomaten-paprikasaus

Lekker, snel koken met maar 5 ingrediënten. Vandaag op het menu: een voedzame ovenschotel met witte bonen, gnocchi en tomaten-paprikasaus!

Maaltijdsoep van geroosterde paprika en Honingtomaten®

Snel koken met maar 5 ingrediënten! Met Honingtomaten® van Looye Kwekers zet je in een handomdraai een lekkere, voedzame maaltijd op tafel!

Tomaten-ricottataart

Lekker, snel koken met maar 5 ingrediënten. Dat is wat wij vandaag gaan doen met de Honingtomaten® van Looye Kwekers!

Vleesvervanger getest: ProLaTerre vegan erwten gehakt

Vleesvervanger getest: ProLaTerre vegan erwten gehakt

Het vleesvervangerschap in de supermarkt blijft maar groeien, en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Wij testen regelmatig vleesvervangers, net zo lang tot we ze allemaal gehad hebben en we van alle varianten de smaak, eigenschappen en voedingswaarden kennen. Zo hoef jij nooit meer twijfelend voor het schap van oneindige mogelijkheden te staan! Vandaag testen we: het vegan erwten gehakt van ProLaTerre!

Lees meer
Vegan sushibowl burger

Vegan sushibowl burger

We vieren vandaag het bestaan van ’s werelds meest bekende comfort food: de hamburger. Ja dat horen jullie goed, het is vandaag International Hamburger Day! Om dit te vieren, hebben wij een hele speciale burger voor jullie gecreëerd: een sushibowl burger! Ga jij ‘m maken op deze bijzondere dag?

Lees meer

Vind alles wat je zoekt


Mijn boek: de hippe vegetariër

Vandaag verschijnt de hippe vegetariër, het lifestyle-boek van Isabel. Vanaf vandaag is het te koop via Bol.com en in diverse boekwinkels. Het is een gebonden boek vol recepten, tips voor vleesvervangers en hippe vegetarische hotspots. Inspiratie voor iedere dag, van de luie zondagochtend tot feest op zaterdagavond. de hippe vegetariër laat zien hoe je vegetarisch eten en leven tot een lekker en gezond feestje kunt maken. Neem hier een kijkje in het boek!

Lees meer

Ontmoet De Hippe Vegetariër

Heel erg trots ben ik op dit mooie filmpje gemaakt door Nicky Kooymans. Mijn eerste eigen filmpje ooit! Hopelijk is het een mooie weergave van de filosofie van De Hippe Vegetariër en krijgen jullie een beter beeld van de persoon erachter. Vanaf nu is deze altijd te vinden op www.dehippevegetarier.nl. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Lees meer
GROOT NIEUWS: De Hippe Vegetarier 2.0

GROOT NIEUWS: De Hippe Vegetarier 2.0

Wat een maanden hebben we achter de rug. Maart 2015 tekende ik mijn auteurscontract bij Uitgeverij Brandt en vandaag, een jaar na dato, mag ik het van de daken schreeuwen: mijn boek is uit! Omdat ik vond dat de website niet kon achterblijven heb ik deze tegelijk met de verschijning van mijn boek in een nieuw jasje gestoken. Ik hoop jullie te verrassen met een frisse eigen stijl, praktische zoekfuncties en nog meer inspiratie. De Hippe Vegetariër 2.0 is vandaag geboren!

Lees meer
Katja nu 100% vegetarisch

Katja nu 100% vegetarisch

Snoep. Waar moet ik beginnen... als ik denk aan snoep denk ik aan mijn opa, van wie mijn broertje, zusje en ik elke keer als we bij hem thuis kwamen ieder 50 cent kregen. Met onze 50 cent op zak snelden we naar de lokale snoepwinkel om ons geld snel uit te geven. Het...

Lees meer
Wat is fairtrade?

Wat is fairtrade?

Vegetarisch eten en leven is mijn manier om bewust en met aandacht te leven en iets goeds te doen voor de wereld om mij heen. Maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om een waardevolle bijdrage te leveren. Wat dacht je van fairtrade bijvoorbeeld? Eigenlijk weet ik...

Lees meer
Altijd de beste restaurant keuze

Altijd de beste restaurant keuze

Misschien herken je dit wel. Je loopt door een onbekende stad en het wordt tijd om iets te gaan eten. Je hebt niet gereserveerd, want je wilde de opties open houden en het leukste tentje kiezen wat je tegenkomt. Klinkt gemakkelijk, maar niets is minder waar. Dus wat...

Lees meer
Marathon: trainingsdip

Marathon: trainingsdip

Voor vandaag stond een blog op de planning over hoe je een long run overleeft. Maar eerlijk? Op dit moment zou ik het even niet weten. Vorige maand liep ik fluitend de 28 kilometer en twee weken later stond de 30 kilometer op de planning, maar die heb ik voor alsnog...

Lees meer
Restaurantweek 30 maart t/m 10 april

Restaurantweek 30 maart t/m 10 april

RESTAURANT-ALERT! Hou jij van uit eten gaan en nieuwe restaurants ontdekken? Dan is dit je kans! Het reserveren voor de Restaurantweek is begonnen! Van 30 maart t/m 10 april kan je tien dagen lang voor 27,50 drie-gangen dineren (of voor 22,50 drie-gangen lunchen) bij...

Lees meer
Live, Love, Run

Live, Love, Run

Toegegeven, echt een kookboek is Live, Love, Run niet. Maar ik volg de blog van Annemerel al zo lang dat een recensie van haar eerste boek niet uit kon blijven. Annemerels boek is een verzameling van “inspirerende verhalen, recepten en praktische tips van een...

Lees meer
Marokko: slapen in oase Riad Safa

Marokko: slapen in oase Riad Safa

De afgelopen weken hebben jullie op mijn blog alles gelezen over Marokko en specifieker nog over Marrakech. Over de eetcultuur, de souk oftewel de lokale markt, over het vegetarische streetfood dat je op iedere straathoek kunt kopen en tot slot over Souk Cuisine, een...

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!