...

E-book Reset in 7 dagen

(12 klantbeoordelingen)

11,97

 • E-book, digitaal PDF bestand
 • Na betaling, direct downloaden!
 • Ontwikkeld door 4 Nederlandse experts
 • 33 pagina’s met tips, uitleg en toelichting
 • Inclusief boodschappenlijstje
 • Recepten voor 7 dagen resetten
 • Geschikt voor blender, sapcentrifuge of slowjuicer
 • Optioneel: officiële levercleanse
 • Zeer positieve ervaringen!

985 mensen gingen je al voor!

12 reviews for E-book Reset in 7 dagen

 1. Edith (geverifieerde eigenaar)

  Fijne en lekkere recepten! Goed vol te houden. Blij met de detox dagen van de Hippe Vegetariër

 2. Simone

  Ik ben er goed doorheen gekomen. Ik voelde zaterdagavond na een glas epsomzout al binnen een half uur dat het werkte: nu helemaal schoongespoeld. Heerlijk om weer schoon en gezond het nieuwe jaar te beginnen! Vanaf nu weer verder met een gezonde levensstijl.

 3. Emma

  Ik vond het zwaarder dan vorige keer omdat het zo koud was. Ben ruim 3 kg kwijt en nog belangrijker: sugar cravings zijn weg! Over een half jaar doe ik het weer!

 4. Belinda

  Eerste keer detoxen: en het is me erg meegevallen! Ben benieuwd hoe het is als het warm weer is. Ik had het de hele week koud en heb fikse hoofdpijn gehad. Resultaat: 4,5 kilo kwijt! Zeker voor herhaling vatbaar. Next time ga ik er weer voor.

 5. Ingeborg

  Complete detox inclusief boodschappenlijstje, recepten en tips! Ik vond het vooral de eerste dagen erg zwaar, daarna werd de hoofdpijn en lamlendigheid gelukkig minder. Nu pas besef ik weer hoeveel eten ik ongemerkt m’n mond in duw: zonde. Ik neem me voor om dit ten minste 2x per jaar te doen om scherp (en slank ;-)) te blijven!

 6. Maaike

  Ik vond het een hele ervaring. Best heftig maar ook fijn. Na dag drie voelde ik me beter maar het eten werd lastiger. Ik vond het fijn om niet door eten geleefd te worden en niet na te hoeven denken of ik iets te eten zou nemen. Nu het goeie ritme volhouden 😉

 7. Marian

  Ik heb de levercleanse gedaan. Het is pittig maar als je je lichaam ontspannen haar werk laat doen, komt het goed!

 8. Jolien (geverifieerde eigenaar)

  Het programma deed voor mij wat het beloofde: mijn eetpatroon even resetten. Ik ben nogal veel bezig met gezonde voeding, maar de laatste maanden waren er steeds meer ongezonde gewoontes ingeslopen, die ik weer te baas kon na deze week. De levercleanse was de kers op de taart. Ongelooflijk wat dit met je lichaam kan doen.

 9. Astrid (geverifieerde eigenaar)

  De kilo’s vlogen er af bij mij, mijn collega’s gaven spontaan terug dat ik er fantastisch uit zag en wilden graag ook het ‘dieet’ Wat ik anders deed dan dat er stond is dat ik geen sapjes deed, maar alle pulp erbij op at. Pulp is een traktatie voor de darm, die zichzelf op al die vezels ‘lekker’ masseert. bovendien, het vult goed, je doet langer met de maaltijd. En als ‘regulier arts’ kon ik niet zoveel met die….levercleansing. Dat stukje heb ik dan ook maar overgeslagen. Verder alle lof, ik wil het graag nog eens herhalen.

 10. Vivian (geverifieerde eigenaar)

  Hi! Dit is mij 100% meegevallen! Dit misschien ook wel omdat ik geen sapcentrifuge had (inmiddels wel!) En dus de groene appel en datgene wat ik als sap zou hadden moeten drinken, gegeten heb. De levercleanse heb ik niet gedaan. Ik heb me niet één keer slap, duizelig of moe gevoelt en ik ben er 6 kilo vanaf gevallen!!!!! Ook heb ik mijn gezonde patroon weer weten op te pakken en die was ik echt even helemaal kwijt.
  Dank jullie wel!

 11. Laura (geverifieerde eigenaar)

  Heb deze detox nu drie keer gedaan en het is elke keer goed bevallen. De levercleanse was te heftig voor mijn darmen, daar hield ik nog lange tijd buikpijn aan over en heb ik na de eerste keer dus niet meer gedaan. Maar voor de rest echt fijn!

 12. Sasha (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben na 1,5e dag gestopt met de detox. Ik leef van mijzelf al vrij gezond, ik eet vrijwel geen toegevoegde suiker of koolhydraten, in principe eet ik maaltijden met eiwitten, vetten en groenten. Ik sport enorm veel en ik drink enkel water en af en toe een latte. Ik eet ook geen vlees, af en toe vis. Ik had wat stress gehad en ik merkte dat mijn eetpatroon wat was vervaagd, in zag het boekje voorbij komen en het leek mij een goed plan dit eens te proberen.

  Ik kreeg vrij snel hoofdpijn en ik merkte dat ik de hoeveelheden dat ik ‘mocht’ eten te weinig vind, na het avondeten (om 18:30 uur?) niets meer eten? Dat is en kan nooit verantwoord zijn. Wat mij verder tegenstond waren de grote hoeveelheden suiker die ik naar binnen moest werken door al het fruit op het menu. Weliswaar dan natuurlijke suikers, maar die werken gewoon hetzelfde in het lichaam als toegevoegde suikers natuurlijk. Daarbij was het tekort aan eiwitten voor mij funest, als sporter en iemand die voor de gemiddelde Nederlander behoorlijk gezond leeft, merkte ik dat mijn spieren al begonnen af te breken na de eerste dag zonder eiwitten en met zo weinig maaltijden per dag.

  Het idee vind ik erg leuk, maar zet er eventjes bij dat dit programma niet bedoeld is voor sporters of mensen die al zeer gezond leven. Het zal vast goed werken voor mensen die dagelijks brood en wekelijks koekjes, frisdrank en chips eten. Voor gezonde mensen breekt het de spieren af en zorgt het voor een suikeroverschot en daarbij kun je er zelfs van aankomen of vreetbuien krijgen merkte ik, want ik kreeg er dus alleen maar meer honger door… jammer!

  • Lieske van der Waals

   Lieske van der Waals

   Hi Sasha,

   Wat vervelend dat jij deze reset niet prettig hebt ervaren. Het is veelvoorkomend dat je op de eerste paar dagen hoofdpijn ervaart en je een beetje lamlendig voelt, dit verdwijnt in de loop der dagen bij de meesten.

   Het tekort aan eiwitten is erg begrijpelijk, maar het advies luidt ook om vooral niet te sporten tijdens deze dagen. Echter is het onmogelijk dat je na 1,5e dag al spierafbraak hebt ervaren. Bij mensen met de nodige trainingservaring gebeurt dit pas na 3 tot 4 weken!

   We zullen je tip zeker meenemen en mensen beter inlichten die al gezond leven en sporten. Keep up the good work!

   Liefs,
   Karlijn

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indienen

Ken je dat gevoel?
Dat je de balans in je eetpatroon even kwijt bent?

Dat ene stukje chocolade na het eten is inmiddels een halve reep geworden, dat glaasje wijn op zaterdag krijgt een regelmatige uitzondering op doordeweekse dagen en terwijl je eigenlijk niets om chips geeft eet je ze toch op wanneer ze in de buurt zijn.

“Nee” zeggen tegen onverstandige eetkeuzes en vasthouden aan je eigen gebalanceerde eetpatroon lijkt opeens moeilijker dan ooit te voren. Je voelt je machteloos en zakt weg in een gefrustreerde periode van onbevredigend snaaien en een paar pondjes extra. Zonde!

Dit 7 dagen resetprogramma is erop gericht je uit dit dal te halen. Na deze week is het enkel nog een kwestie van doorpakken en je gezonde eetpatroon weer herstellen.

Zet ‘m op, je kunt het!
Isabel