Cover-Reset-in-7-dagen-bewerkt

Reset in 7 dagen

(9 klantbeoordelingen)

11,97

 • Ontwikkeld door 4 Nederlandse experts
 • 33 pagina’s met tips, uitleg en toelichting
 • Inclusief boodschappenlijstje
 • Recepten voor 7 dagen resetten
 • Geschikt voor blender, sapcentrifuge of slowjuicer
 • Optioneel: officiële levercleanse
 • Zeer positieve ervaringen!

985 mensen gingen je al voor!

Tussendoortje rauwkost BW vierkant
Dag 3 sunshine juice BW vierkant
Dag 6 meloen citroen juice BW vierkant
D-502 BW – vierkant

9 reviews for Reset in 7 dagen

 1. Edith (geverifieerde eigenaar)

  Fijne en lekkere recepten! Goed vol te houden. Blij met de detox dagen van de Hippe Vegetariër

 2. Simone

  Ik ben er goed doorheen gekomen. Ik voelde zaterdagavond na een glas epsomzout al binnen een half uur dat het werkte: nu helemaal schoongespoeld. Heerlijk om weer schoon en gezond het nieuwe jaar te beginnen! Vanaf nu weer verder met een gezonde levensstijl.

 3. Emma

  Ik vond het zwaarder dan vorige keer omdat het zo koud was. Ben ruim 3 kg kwijt en nog belangrijker: sugar cravings zijn weg! Over een half jaar doe ik het weer!

 4. Belinda

  Eerste keer detoxen: en het is me erg meegevallen! Ben benieuwd hoe het is als het warm weer is. Ik had het de hele week koud en heb fikse hoofdpijn gehad. Resultaat: 4,5 kilo kwijt! Zeker voor herhaling vatbaar. Next time ga ik er weer voor.

 5. Ingeborg

  Complete detox inclusief boodschappenlijstje, recepten en tips! Ik vond het vooral de eerste dagen erg zwaar, daarna werd de hoofdpijn en lamlendigheid gelukkig minder. Nu pas besef ik weer hoeveel eten ik ongemerkt m’n mond in duw: zonde. Ik neem me voor om dit ten minste 2x per jaar te doen om scherp (en slank ;-)) te blijven!

 6. Maaike

  Ik vond het een hele ervaring. Best heftig maar ook fijn. Na dag drie voelde ik me beter maar het eten werd lastiger. Ik vond het fijn om niet door eten geleefd te worden en niet na te hoeven denken of ik iets te eten zou nemen. Nu het goeie ritme volhouden 😉

 7. Marian

  Ik heb de levercleanse gedaan. Het is pittig maar als je je lichaam ontspannen haar werk laat doen, komt het goed!

 8. Jolien (geverifieerde eigenaar)

  Het programma deed voor mij wat het beloofde: mijn eetpatroon even resetten. Ik ben nogal veel bezig met gezonde voeding, maar de laatste maanden waren er steeds meer ongezonde gewoontes ingeslopen, die ik weer te baas kon na deze week. De levercleanse was de kers op de taart. Ongelooflijk wat dit met je lichaam kan doen.

 9. Astrid (geverifieerde eigenaar)

  De kilo’s vlogen er af bij mij, mijn collega’s gaven spontaan terug dat ik er fantastisch uit zag en wilden graag ook het ‘dieet’ Wat ik anders deed dan dat er stond is dat ik geen sapjes deed, maar alle pulp erbij op at. Pulp is een traktatie voor de darm, die zichzelf op al die vezels ‘lekker’ masseert. bovendien, het vult goed, je doet langer met de maaltijd. En als ‘regulier arts’ kon ik niet zoveel met die….levercleansing. Dat stukje heb ik dan ook maar overgeslagen. Verder alle lof, ik wil het graag nog eens herhalen.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Isabel

Ken je dat gevoel?
Dat je de balans in je eetpatroon even kwijt bent?

Dat ene stukje chocolade na het eten is inmiddels een halve reep geworden, dat glaasje wijn op zaterdag krijgt een regelmatige uitzondering op doordeweekse dagen en terwijl je eigenlijk niets om chips geeft eet je ze toch op wanneer ze in de buurt zijn.

“Nee” zeggen tegen onverstandige eetkeuzes en vasthouden aan je eigen gebalanceerde eetpatroon lijkt opeens moeilijker dan ooit te voren. Je voelt je machteloos en zakt weg in een gefrustreerde periode van onbevredigend snaaien en een paar pondjes extra. Zonde!

Dit 7 dagen resetprogramma is erop gericht je uit dit dal te halen. Na deze week is het enkel nog een kwestie van doorpakken en je gezonde eetpatroon weer herstellen.

Zet ‘m op, je kunt het!
Isabel