Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: moestuinplantjes van Sprinklr (mét hulplijn via de app!), inspiratie voor cocktail-ijsjes in De Poptailbar, Vegan Protein Repen van FITSHE, plantaardige bonenburgers van HAK in 3 varianten en de nieuwe 7AM ontbijtmix van Amanprana die ik ontdekte in hun nieuwe ontbijtatelier In Search For The Best!

De top 5 van deze week

  1. Moestuin plantjes van Sprinklr: de ideale plantenbezorgservice! Hier kan je zowel zaadjes als plantjes bestellen, waaronder bijvoorbeeld wortel, courgette, tomaat en kruiden, om op je balkon of in je tuin te kweken. Helemaal tof: ze hebben een hulplijn via de app! Foto uploaden van je tegenstribbelende plantje, en dan krijg je direct advies opmaat.
  2. De Poptailbar van Kathy Cordalis (uitgeverij GoodCook): de beste inspiratie voor deze zomer in de vorm van cocktail-ijsjes, oftewel alcoholische poptails! Wat wil een mens nog meer? Super leuk en inspirerend uitgegeven, te gek cadeautje!
  3. Vegan Protein Bars van FITSHE: energieke bars om de lat nog hoger te leggen! Geheel plantaardig met proteine op basis van noten, pinda’s, pitten en rijst. In drie verschillende smaken met chocolade & indiase kruiden, chocolade & amandelen en chocolade & chlorella en spirella. Gaan met die banaan!
  4. Plantaardige bonenburgers van HAK: super tof, sinds 15 mei in het schap van de JUMBO! Geheel plantaardig, dus perfect voor veganisten en een volwaardige vleesvervanger dankzij de voedzame peulvruchten. Nu in het assortiment: zwarte bonenworst, pittige linzenburger en Hollandse bonenburger!
  5. 7AM ontbijtmix van Amanprana: deze geheel biologisch-dynamische, raw, vegan ontbijtmix ontdekte ik tijdens de opening van hun Ontbijt Atelier op de Czaar Peterstraat 215 in Amsterdam. Another amazing start of another amazing day! Meer lezen over dit Ontbijt Aterlier? Check dit artikel.

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Title
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Description

Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste food producten van Nederland!