Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: ‘Ayvar’ van Mama’s (oftwel authentieke paprikaspread) uit Macedonië, biologische Soup2Go van BioToday, kant-en-klare granenmixen van Zonnatura, Botanico kruidenmixen voor de gezondheid van Amanprana en snelle Carrot Cake Bakmix van BioToday. YUM!

De top 5 van deze week

  1. Ayvar van Mama’s geïmporteerd door Edex Food: Ayvar is een soort tapenade of grove saus origineel gemaakt van geroosterde paprika’s, tomaat, knoflook en peterselie. Er bestaan meerdere variaties van deze saus, bijvoorbeeld met aubergine. Dit is echt een nieuwe ontdekking afkomstig uit Zuidoost Europa, Macedonië in dit geval gemaakt door Mama’s.
  2. Soup2Go van BioToday: eigenlijk gewoon gezonde cup-a-soup! Een ideale opkikker tussendoor, met weinige calorieën en in dit geval dus ook weinig troep. Lekker biologisch, verkrijgbaar in de smaken linzen, tomaat en pompoen. Te vinden in het soepschap van van de supermarkt en je kan deze vandaag WINNEN! Kijk snel op onze Instagram @dehippevegetarier 🙂
  3. Kant-en-klare granenmixen van Zonnatura: mijn snelle oplossing op een luie of drukke avond. Ideaal! Heet water erover, rauwe groenen erdoor en je hebt zo een gezonde en voedzame maaltijd voor 2 personen. Verkrijgbaar in diverse varianten zoals quinoa met tomaat en olijf, Bulgur met kikkererwten en komijn en Quinoa met linzen.
  4. Botanico kruidenmixen van Amanprana: boordevol smaak en bovendien boordevol krachtige kruiden voor de gezondheid! Heerlijk om mee te koken en zelfs om thee mee te maken. Amanprana gelooft in de voeding als medicijn, dus elke mix is gebalanceerd samengesteld met een mooie uitwerking op de gezondheid.
  5. Carrot Cake Bakmix van BioToday: té leuk dat BioToday nu ook aan gezonde(re) bakmixen doet! Banana Bread en nu ook Carrot Cake. Maakt het bakken toch net iets makkelijker en geweldig om samen te doen met de kids. Word je vrolijk van!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Title
Nieuwe food ontdekkingen van De Hippe Vegetariër
Description

Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste food producten van Nederland!