Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (2 stemmen)

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere 2 weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: de Sprouted Porridge Oats van Rude Health, de nieuwe limited edition Vintage Selection 2014 van Nespresso, mijn favoriete koekjes van BioToday, de nieuwe linzen-curry-spread van BioToday, de snelle bruschetta van Oil & Vinegar en twee top pannen van Habitas, de kookwinkel in de Markthallen van Rotterdam.

De top 5 van deze week

  1. Sprouted Porridge Oats van Rude Health: gekiemde havervlokken, extra lekker en extra gezond
  2. Selection Vintage 2014 van Nespresso: de eerste gerijpte koffie in Limited Edition
  3. Mijn favoriete koekjes van BioToday: spelt-speculoos, spelt-meergranen en citroen-amandel
  4. Rode linzen-curry-spread van BioToday: de lekkerste pasta voor op brood of crackers
  5. Kookwalhalla Habitas in de markthallen van Rotterdam: twee top-pannen en meer

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe food ontdekkingen #2
Title
Nieuwe food ontdekkingen #2
Description

Nieuwe ontdekkingen van deze week: de Sprouted Porridge Oats van Rude Health, de nieuwe limited edition Vintage Selection 2014 van Nespresso, mijn favoriete koekjes van BioToday, de nieuwe linzen-curry-spread van BioToday, de snelle bruschetta van Oil & Vinegar en twee top pannen van Habitas, de kookwinkel in de Markthallen van Rotterdam.