Print Friendly, PDF & Email

Voor mij is de outfit het halve werk tijdens de feestdagen. Als ik er tip top uitzie kan mijn avond niet meer stuk. Marieke van Talking Dress leert ons dat dit ook ‘groen’ kan. En wat is er beter dan een groene kerstoutfit?

Talking Dress
Marieke van Talking Dress is dol op kleren, maar dan wel eerlijke kleding! Al tien jaar heeft zij ervaring op dit gebied. Ze weet wat eerlijke kleding is, hoe je eraan kan komen, wat je er zelf aan kan doen en wat erbij komt kijken. Ze doet er alles aan om eerlijke kleding onder de aandacht te brengen en een plekje te laten veroveren in onze wereld. Hierover schreef zij een boek waarin zij alles vertelt over eerlijke kleding en een eerlijke lifestyle: ‘De eerste Nederlandstalige gids voor iedereen die op zoek is naar een groene en geweldige garderobe!’ Het boek geeft antwoorden en wijst je de weg naar een eigen fair fashion lifestyle. Van shoptips tot wasweetjes, van ruilideeën tot doe-het-zelf-trucs, van kleding tot accessoires en zelfs trouwjurken. Talking Dress laat zien dat het makkelijk en leuk is om het goed te doen en dat je er nog steeds geweldig uitziet! Voor de moderne mens is de gids ook als app beschikbaar, zo kun je waar je ook bent op zoek naar de leukste en beste groene adresjes.

Wil je meer weten? Kijk dan op Marieke haar website of lees hier een groot artikel, geschreven in samenwerking met mijn ‘schoonvader’ Hans Markowski.

Talking Dress
Marieke Eyskoot
Uitgeverij Gottmer/Altamira
ISBN 978 94 0130 047 9
Prijs 19,95

Summary
recipe image
Recipe Name
Feestdagen special: Groene kerstoutfit
Published On