Print Friendly, PDF & Email

Als schrijfster pur sang gaat de kerstwens voor mij vooral om de woorden, maar eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. Bij deze een leuk, verrassend ideetje voor een duurzame en multifunctionele kerstkaart! Kerst kon niet groener zijn.

Niko Niko kerstkaartPlant-aardige kerstkaart
Niko Niko ontwerpt producten en concepten waar je blij van wordt en die je verrassen. Zo hebben zij ook de allerallerleukste kerstkaarten. Niet omdat ze er zo uniek uit zien, maar omdat je ze na ontvangst kunt planten! De kaarten zijn namelijk voorzien van zaadjes. Plant en verwen je ze met aarde en water, dan heb je binnen de kortste keren een bos vrolijke veldbloemen in je kamer staan. Hoe idyllisch! Je bestelt ze via de webshop van Niko Niko.

Leuker dan dit gaat het niet worden, dus ik houd het bij één idee. LET IT GROW!

Kerstuitnodiging
Ook jouw unieke kerstdiner begint natuurlijk bij de uitnodiging! Geen leukere manier dan via deze ‘Let it grow’ kaart van Niko Niko. Maar hoe verder? Koken voor een groot gezelschap is een hele leuke maar grote klus. Het is een kunst om te zorgen dat je op de avond zelf ook nog geniet en niet bekaf bent van het koken en de voorbereidingen. Met deze gids voor een voordelig en relaxed kerstdiner kom je een heel eind! En ik kan alvast beloven dat ik de derde week van december mijn prachtige pompoenmenu met jullie zal delen, een aanrader om te serveren met kerst want vrolijk, buitengewoon lekker en goed voor te bereiden!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Feestdagen special: De kerstwens
Published On