
Sterrenrecepten
Met De Hippe Vegetariër proberen wij iedere dag opnieuw te laten zien dat vegetarisch eten helemaal van deze tijd is en niet meer onder doet voor een eetpatroon met vis en vlees. Wat is een mooier voorbeeld hiervan dan Michelin restaurants die toveren met groente en geweldige vegetarische gerechten serveren? In deze rubriek delen de sterrenrestaurants hun vegetarische keukengeheimen.
Aardappel, boerenkool met zwarte bonencrème en roggejus
Tijdens de Horecava trokken Eke Mariën & Joris Schildknecht in het restaurant van Dutch Cuisine alles uit de kast en werd er een driegangen vegan chefs menu gemaakt. Een echt showstopper voor als je vrienden te eten krijgt! Wij delen de komende weken de receptuur om thuis een vegan 3-gangenmenu te serveren aan jouw vrienden! Vandaag het hoofdgerecht: geprakte aardappel met boerenkool in gerookte olie met macadamia, keizerboleten, roggejus en bonencrème.
Flan van zijdentofu met bietjes, zeewiersalade & sesam-yuzudressing
Tijdens de Horecava trokken Eke Mariën & Joris Schildknecht in het restaurant van Dutch Cuisine alles uit de kast en werd er een driegangen vegan chefs menu gemaakt. Een echt showstopper voor als je vrienden te eten krijgt! Wij delen de komende weken de receptuur om thuis een vegan 3-gangenmenu te serveren aan jouw vrienden! Vandaag het voorgerecht: flan van zijdentofu met gele bietjes en anijs, zeewiersalade & sesam-yuzu dressing.
Vega recept van Landgoed De Wilmersberg
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze unieke restaurants! In deze rubriek deelt een Nederlands haute cuisine restaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Texturen van bloemkool met truffel en macadamia’, door restaurant Landgoed De Wilmersberg in Twente.
Vega recept van Parc Broekhuizen
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze unieke restaurants! In deze rubriek deelt een Nederlands haute cuisine restaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Gebrande avocado met tigermilk en rijst crème’, door restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen op de Utrechtse Heuvelrug.
Top 5: vega michelin-ster recepten
Hoe kook je als een echte sterrenchef? Wij hebben 5 vegetarische sterrenrecepten voor je op een rijtje gezet. Dit keer ben jij de sterren-chef en wat zullen jouw gasten onder de indruk zijn!
Vega dessert Librije’s Atelier
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Gin & Jonnie met komkommer,...