Op Reis

Eten vind je overal ter wereld. Overal is de eetcultuur anders, zijn er andere ingrediënten, kooktechnieken, smaken, geuren en kleuren om ons te inspireren. Daarom nemen we graag een kijkje over de grens voor nieuwe indrukken, uitdagingen en ervaringen, waar ook ter wereld. We ontdekken de vegetarische specialiteiten van het land en de lokale hotspots. In deze rubriek vind je onze vondsten geordend per stad of gebied, het is nu nog een bescheiden verzameling, maar reislustig als we zijn hopen we dit lijstje snel uit kunnen breiden met nieuwe bestemmingen!

Fischstube: stijlvolle romantiek aan het water

In Zürich waar de mooie diepblauwe Zürisee niet te missen is, is het natuurlijk noodzakelijk om een goed tentje aan het water te kennen. Zo’n romantische plek waar je het gevoel hebt je midden op het meer te bevinden, met enkel langsvarende bootjes, zwanen, zwemmers en verder niets dan de besneeuwde Zwiterse bergen en rust. Fischstube is precies zo’n plek, de Zwiterse variant van een hippe beachclub, maar dan stijlvol en met klasse. Onmisbaar bij een bezoek aan Zürich! […]

Lees meer

HILTL: hip & veggie

HILTL is een geniaal concept. Ik kan niet anders zeggen. Als ik nog eens op een doodspoor in mijn leven terecht kom dan ga ik een HILTL in Amsterdam oprichten, dat kan niet anders dan een succes worden. HILTL is een ‘hot & happening’ vegetarisch (!) buffetrestaurant dat snachts in een club wordt omgetoverd. Hoe hip en vegetarisch wil je het hebben?! […]

Lees meer

Paradijselijk Zürich

Een tijdje in een andere stad wonen en werken is iets dat iedereen weleens zou willen meemaken. Zonder dat ik daarop zat te wachten kreeg ik deze kans in mijn schoot geworpen. Ik bevond me halverwege mijn wereldreis, in India om precies te zijn, toen ik te horen kreeg dat mijn lief voor zes maanden naar Zürich in Zwitserland zou vertrekken voor werk. […]

Lees meer

Vind je hotspot




Nieuwsbrief

ALLE ARTIKELEN VAN DE WEEK ELKE ZONDAG GRATIS IN JE E-MAIL

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!