Knolselderij past perfect in dit seizoen! Deze winterse groente is ontzettend veelzijdig. Daarnaast is 'ie maanden lang houdbaar als je hem op een koele en droge plek bewaart. Ideaal! De knolselderij smaakt aromatisch, mild en een beetje zoet. Onze favoriete kookexpert Eke van Koken met Kennis heeft een video opgenomen waarin hij 10 bereidingswijzen van knolselderij laat zien!
https://youtu.be/Cp14vvKnjKM
In dit artikel van Koken met Kennis vind je tevens de bereidingen in de video uitgeschreven!
Hoe maak jij knolselderij het liefst? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!
https://youtu.be/Cp14vvKnjKM
In dit artikel van Koken met Kennis vind je tevens de bereidingen in de video uitgeschreven!
Hoe maak jij knolselderij het liefst? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!
1 Reacties
Er wordt doorgelinkt naar een artikel met een recept voor pasta met knolselderij en... kippendijen! De kip hoeft er niet in, maar het is wel een beetje suf natuurlijk. Het leuke aan deze site is juist laten zien dat vegetarisch eten meer is dan 'laat het vlees achterwege'.
12:03 19 januari 2024Hallo Johanne, ik snap je punt. Het gaat hier vooral om de bereiding van de knolselderij zelf. Eventueel zou je natuurlijk hetzelfde recept kunnen maken met vegetarische kip :)
12:03 19 januari 2024Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.