Print Friendly, PDF & Email

Wow. Na het drinken van een glas bietenpowersap had ik het gevoel alsof ik drie koppen koffie op had. Ik voelde me energiek, scherp en niet te vergeten super gezond. De gember maakt het  sapje een beetje pittig en warmt je op, de venkel geeft het een frisse smaak en de gember in combinatie met de grapefruit maakt het af. Een topper!

Wat heb je nodig?
1 grote rode biet met schil (gekookt)
1 appel met schil
1 grapefruit, uitgeperst
½ citroen, uitgeperst
½ venkel
2 centimeter gember, geschild
1 eetlepel kaneel
2 theelepels honing (optioneel)
eventueel ijsblokjes voor een extra koud sapje

Hoe maak je dit powersapje?
Ontdoe de appel van het klokhuis en snij in partjes, snij de biet en de venkel in stukken en gooi alles samen met het grapefruitsap, het citroensap, de gember, de kaneel en de honing in een fruitpers, even persen en je healthy powershot is klaar! Mocht je geen fruitpers hebben, kies dan voor een keukenmachine of blender en zeef je sap voordat je het drinkt.

Bron: Chantal Soeters, inspirerende foodie en yogi.

Summary
recipe image
Recipe Name
Bietenpowersap
Published On
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!