Boerenkoolpesto
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

Een gezonde superfood variatie op de gebruikelijke pesto. Leuk om je gasten mee te verrassen of om je broodje mee op te fleuren. Eens even wat anders!

Wat heb je nodig?
2 grote bekers rauwe, fijngesneden boerenkool
1 handvol peterselie of basilicum
2 teentjes knoflook
½ beker walnoten
1 citroen, sap en rasp
4 eetlepels olijfolie
zout en peper naar smaak

Hoe maak je deze boerenkoolpesto?
Doe de boerenkool met de peterselie of basilicum, de knoflook, de walnoten, de olijfolie en het citroensap en -rasp in een keukenmachine of blender en mix tot het een egale massa is. Proef en pas aan naar smaak met wat extra olijfolie voor de smeuïgheid of zout en peper voor de smaak. Klaar!

Bron: Love and Lemons. Respect voor dit prachtige kookblog!

Summary
recipe image
Recipe Name
Boerenkoolpesto
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!