Print Friendly, PDF & Email

Het kookboek Borreltijd is geschreven door Susan Aretz. In dit boek deelt zij de lekkerste receptjes voor de ideale borrelplank: poké bowl cups, watermeloenbites en ook deze courgetterolletjes met feta, rozemarijn & olijvenspread! Lekker met een (alcoholvrije) gin tonic!

Ingrediënten
Voor 16 rolletjes
2 courgettes
100 g Skyr naturel
50 g crème fraîche
100 gr feta
3 g rozemarijn, alleen de blaadjes
50 g Taggiasche-olijven, in kleine stukjes

Extra
kaasschaaf
prikkertjes
keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Boen de courgettes goed schoon en schaaf er lange linten af, tot je de zaadlijst bereikt. Droog de courgettelinten op keukenpapier. Meng de rest van de ingrediënten (minus de olijven) in een keukenmachine tot een grove crème. Voeg als laatste de olijven toe.
  2. Doe een schepje van de crème op het voorste deel van het courgettelint en rol dan op. Prik er eventueel nog een prikkertje in voor de stevigheid.

Heb jij dit recept of een ander recept uit Borreltijd gemaakt? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!

Borreltijd
Susan Aretz
Uitgeverij: Nieuw Amsterdam
ISBN: 9789046825853
Prijs: €20.99

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Borreltijd: courgetterolletjes met feta, rozemarijn & olijvenspread
Published On
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!