Print Friendly, PDF & Email

Broccoli couscous is een leuke en lichte variatie op normale couscous gerechten. De broccoli verkruimel je, waardoor je de couscous kan vervangen door deze groente. De linzen, pistachenoten en cranberry’s in dit recept zorgen voor verschillende smaken en texturen. Het recept vind je hier!

Ingrediënten
Voor 2 à 3 personen
500 gram broccoli
handje pistachenoten
snufje zout en peper
100 gram linzen
peterselie
handje cranberry’s

Bereidingswijze
Vermaal de broccoli kort in keukenmachine tot fijne korrels. Maal de pistachenoten ook fijn in de keukenmachine. Uit eindelijk komt alles samen, dus dit kan tegelijkertijd gemalen worden met de broccoli. Kook de snijboontjes ongeveer 5 minuten tot ze gaar zijn, maar nog wel licht knapperig. Voeg de broccoli samen in een kom met de peterselie, olijfolie, basilicum en pistachenoten er ook doorheen. Voeg als laatst de cranberry’s en snijbonen toe aan de broccoli couscous.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
Broccoli couscous
Article Name
Broccoli couscous
Description
Broccoli couscous is een leuke variatie op normale couscous gerechten. De linzen, pistachenoten en cranberry's in dit recept zorgen voor verschillende smaken en texturen!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!