Print Friendly, PDF & Email

Top combinatie van peper olijfolie en granaatappel azijn, die deze salade met bloemkool en olijven van Oil & Vinegar echt een kick geeft. Daar moet je natuurlijk olijfolie en azijn expert voor zijn!

Ingrediënten
3 el extra vierge olijfolie
2 el Peper Olijfolie
2 el Granaatappel Azijn
250 g bloemkool
30 g peterselie
50 g couscous
10 cherrytomaatjes
10 (Kalamata)olijven
2 el Kalamata Olive & Fig Delicacy
glazen pot (Pure Food Inside Jar)

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C en was alle verse ingrediënten. Snij de bloemkool in roosjes en meng ze met twee eetlepels extra vierge olijfolie. Verdeel de bloemkool over een met bakpapier belegde bakplaat en leg de cherrytomaatjes in een ovenschaaltje. Rooster de bloemkool en cherrytomaatjes 20 minuten in de oven. Kook de couscous volgens de verpakkingsinstructies en snij de peterselie fijn. Ontpit de olijven en halveer ze. Meng 1 eetlepel extra vierge olijfolie met 2 eetlepels Peperolijfolie en 2 eetlepels Granaatappelazijn. Giet dit mengsel in een glazen pot en vul de pot dan achtereenvolgens met bloemkool, olijven, peterselie, couscous, Kalamata Olive & Fig Delicacy en cherrytomaatjes.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Instagram of Twitter. Laat ons ook weten wat je er van vond. We zijn benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Couscoussalade met geroosterde bloemkool en tomaatjes
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!