Print Friendly, PDF & Email

Het einde van het jaar is in zicht, wat betekent dat het tijd is om terug te blikken op al het mooie van afgelopen jaar. Jullie lazen weer massaal De Hippe Vegetariër en daarvoor willen wij jullie bedanken! Wat zijn wij blij dat wij jullie dagelijks mogen inspireren met onze artikelen. Ter afsluiting van dit jaar en als extra bedankje aan jullie, delen wij de komende dagen al onze favoriete recepten van 2019. Vandaag de beurt aan de beste vegetarische en veganistische borrelrecepten!

Dips: nachochips en quesodip

Superveg: bloemkoolwings met hete saus

Van de plank: veganistische (borrel)plank

De Chinese keuken: vegetarische mini loempia’s

Crostini met geitenkaas en boerenkoolchips

Vegan party: hapjes van gerookte ‘zalm’

Vegan klassiekers: Risottokroketjes

Borreltijd: courgetterolletjes met feta, rozemarijn & olijvenspread

Borreltijd: borrelbrood met brie en kruidenboter

3 dipsausjes met oranje paprika: muhammara, bruschetta en hummus

Wat is jouw favoriete borrelrecept? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
De beste vegetarische en veganistische borrelrecepten van 2019
Article Name
De beste vegetarische en veganistische borrelrecepten van 2019
Description
Ter afsluiting van dit jaar delen wij de komende dagen al onze favoriete recepten van 2019. Vandaag: de beste vegetarische en veganistische borrelrecepten!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!