Print Friendly, PDF & Email

De PRESSROOM van het mooie INK Hotel in Amsterdam heeft een nieuw concept: Tuesday Juiceday! Op deze dag kan je hier vanaf 07.00 smorgens the Juice of the Day komen halen. En leuk nieuws: aanstaande dinsdag 20 oktober ben ik gastjuicer en staat mijn juice op het menu! Een stevige herfst juice met rode bieten, snijbiet en verse bramen. Wil jij mijn juice proeven? Ik mag 5 mensen uitnodigen om er as dinsdag vanaf 07.00 eentje te komen halen bij PRESSROOM! Vertel mij in een reactie waarom jij deze opkikker nodig hebt, dan maak ik maandagavond de 5 winnaars bekend.

Recept
Maar… je kan hem natuurlijk ook gewoon thuis maken:

Ingrediënten
3 rauwe rode bieten
1 grote hand snijbiet
10-15 verse bramen

Bereidingswijze
Was de rode bieten en de snijbiet. Doe eerst de snijbiet in de juicer, daarna de bieten en tot slot de bramen. Voeg eventueel een klein beetje water toe om te zorgen dat alle ingrediënten worden meegenomen. Desgewenst even zeven en je hebt een stevige herfst juice die goed is voor je weerstand!

Heb jij deze juice gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd!

IMG_4265

Summary
recipe image
Recipe Name
Herfst Juice + WINACTIE
Published On