Print Friendly, PDF & Email

De kerstdagen staan voor de deur. Tijd om voorbereidingen te treffen! Heb je nog geen idee wat je gaat koken of ben je nog op zoek naar inspiratie voor je vegetarische gasten? Dan hebben wij goed nieuws! De komende week delen wij namelijk onze favoriete recepten om een compleet diner van 5 (!) gangen op tafel te zetten. Recepten met maximale voorbereiding en minimale handelingen op de avond zelf, zodat ook jij lekker kan aanschuiven bij je gasten. Vandaag aan de beurt: Kerst tussengerechten!

De Provençaalse keuken: knoflooksoep met saffraan, salie, zuring en ei

KERST: Rode bieten-appel carpaccio met boerenkoolpesto en geroosterde hazelnoten

Geroosterde Strabena tomatensalade met burrata en druiven

Salade van waterkers, geroosterde bloemkool, venkel en dragon

Deliciously Ella: Simpele courgette-pastasalade

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Inspiratie: Kerst tussengerechten
Published On
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!