Print Friendly, PDF & Email

Vandaag hebben wij een heerlijk no bake recept voor jullie: mokka-havermout snackrepen. Perfect voor die dagen dat je wel wat extra energie kunt gebruiken. Gezond, vegan, vullend en on-wijs lekker!

Ingrediënten
Voor 12 repen
20 el havermout
4 el chiazaad
6 tl oploskoffie
3 el cacaopoeder
3 bananen
3 el pindakaas
snufje zeezout

Topping
2 tl oploskoffie
2 tl cacaopoeder

Bereidingswijze

  1. Doe havermout, chiazaad, oploskoffie en cacaopoeder in een blender en vermaal kort. Je wilt een ietwat grove structuur. Doe het mengsel in een kom.
  2. Prak de bananen fijn en voeg deze samen met de pindakaas en een snufje zout toe aan de kom. Meng met een vork door elkaar.
  3. Beleg een bakblik met een bakpapiertje en schep het mengsel erin. Druk aan met je handen of de bolle kant van een lepel.
  4. Meng voor de topping twee tl oploskoffie en twee tl cacaopoeder in een kommetje. Verspreid met behulp van een zeef het poeder over het bakblik.
  5. Zet het bakblik minimaal een uur in de koelkast.
  6. Snijd de inhoud in repen.

Tip!
We hebben nog veel meer lekkere snackrecepten op de website staan. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op deze pagina!

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Mokka-havermout snackrepen
Published On

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!