Print Friendly, PDF & Email

Weer een verbluffend simpel, lekker en gezond recept van The Green Kitchen. Het succesvolle kookboek gebaseerd op het waanzinnige foodblog: Green Kitchen Stories. Deze omeletrolletjes gevuld met appel en hüttenkäse zijn ideaal als lunch, of voor de brunch op zondag. Snel gemaakt en een gegarandeerd succes. Less is more!

Wat heb je nodig?
Voor de omelet:
1 ei per persoon
1 eetlepel (amandel)melk per persoon
olijfolie, zout en peper

Voor de vulling:
½ rode appel per persoon, geraspt
3 eetlepels hüttenkäse per persoon
1 eetlepel pompoenpitten
snufje kaneel
snufje tijmblaadjes of bieslook
zout en peper

Hoe maak je deze omeletrolletjes?
Klop het ei los in een kom samen met de (amandel)melk en een snufje zout. Verhit olie in een koekenpan, schenk het ei erin en bak kort aan beide zijden tot het ei goudbruin is. Meng de appelrasp met de hüttenkäse, een snufje kaneel en wat kruiden en breng op smaak met zout en peper. Leg de omelet op een bord, verdeel de vulling in het midden en bestrooi met pompoenpitten. Oprollen, doormidden snijden en je bent klaar om te serveren!

Bron: The Green Kitchen, kookboek van het waanzinnig mooie blog Green Kitchen Stories

Heb jij dit recept gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Omeletrolletjes gevuld met appel en hüttenkäse
Published On

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!