Print Friendly, PDF & Email
<Advertisement

Sporten en eten, ik vind het soms best een lastige combinatie. Als je na werk gaat sporten, eet je dan daarvoor warm? Grote kans dat je met een volle maag niet lekker kan sporten. Daarna is het weer zo laat, maar je wilt toch wat eten… Deze 3 ready to workout shakes vind ik ideaal voor ieder moment van de dag en super snel en gemakkelijk gemaakt met mijn beste vriend: de NutriBullet.

Must have: NutriBullet
Als je regelmatig voor het sporten een snelle shake wilt maken, dan heb je geen zin in afwas en gedoe. Het moet snel, gemakkelijk en troeploos gebeuren. Mijn motivatie om verse shakes te maken is echt enorm gestegen toen ik dit slimme apparaatje kreeg. Je doet je ingrediënten in de beker, schroeft de messenset erop en drukt hem in de bullit. Minuutje pulsen en je shake is klaar. Je haalt de messenset eraf, vervangt die door een drinkdop en je loopt zo met de beker de deur uit. Ideaal! Niets overgieten in een beker dus, geen blenders in de afwas, simpeler en sneller kan niet. En je snapt zelf ook: deze NutriBullet Pro (9-delig!) is niet alleen geschikt voor shakes, maar ook voor soepen, dressings, beslag, kruiden, ui en knoflook, you name it!

Mijn favoriete shake recepten
Afhankelijk van mijn bui en het type workout dat ik ga doen maak ik een andere shake. Deze drie zijn mijn favoriet: simpel maar goed. Je kan natuurlijk oneindig experimenteren en nog veel meer doen met groenten en fruit erin. Zelf vind ik dat voor het sporten een beetje te heftig, maar voor een lekkere ontbijtshake is dat natuurlijk perfect. De mogelijkheden zijn oneindig!

Berry-yoghurt shake
250 milliliter yoghurt
125 gram bevroren rood fruit
1 schepje proteïne poeder (mijn favoriet is van Royal Green)
optioneel: 1 theelepel honing

Choco-banana shake
1 rijpe banaan
1 grote eetlepel cacao poeder
300 milliliter water
1 schepje proteïne poeder (mijn favoriet is van Royal Green)

Almond-oat shake
30 gram havervlokken
1 flinke theelepel amandelpasta
250 milliliter ongezoete amandelmelk
1 schepje proteïne poeder (mijn favoriet is van Royal Green)

Bereiding
Doe alle ingrediënten in de beker van de NutriBullet. Let erop dat je de ‘max’ niet overschrijdt. Schroef de messenset op de beker en druk de beker in de bullet waardoor hij gaat pulsen. Puls tot je een gladde shake hebt. Haal de beker van de bullet, schroef de messenset eraf en vervang door de drinkdop. Je bent klaar voor je workout!

Praktische info
Ik vond mijn NutriBullet op de Blenderstore van Coolblue. Hier kost hij 139 euro.

Wat is jouw favoriete workout shake? Heb je een van onze recepten geprobeerd? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

IMG_0757

Summary
recipe image
Recipe Name
3 ready to workout shakes met de NutriBullet
Published On
Average Rating
11stargraygraygraygray Based on 1 Review(s)