Veggie pastasalade met rode biet
4 (80%) 1 vote[s]

Walnootolie en frambozenazijn is een onverwachts hemelse combinatie, leerde Oil & Vinegar ons. Een feestje in combinatie met deze pastasalade met linzenpasta, rode biet, spinazie en pastinaak.

Ingrediënten
4 el Walnootolie
3 el Frambozen Azijn
250 g rode biet
50 g Veggie Pasta
50 g babyspinazie
1 pastinaak
50 g geitenkaas blanc
walnoten
glazen pot (Pure Food Inside Jar)

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Snijd de pastinaak in plakjes en meng de plakjes met 1 eetlepel Walnootolie.
3. Verdeel de plakjes over een met bakpapier belegde bakplaat en rooster ze 20 minuten in de oven.
4. Kook de rode bieten en snij ze in kleine blokjes.
5. Kook de Veggie Pasta volgens de verpakkingsinstructies.
6. Snijd de babyspinazie in reepjes.
7. Meng 3 eetlepels Walnootolie met 3 eetlepels Frambozenazijn. Giet dit mengsel in een glazen pot en vul de pot dan achtereenvolgens met rode biet, pasta, pastinaak, spinazie, verkruimelde geitenkaas en bovenop een handje gehalveerde walnoten.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Instagram of Twitter. Laat ons ook weten wat je er van vond. We zijn benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Veggie pastasalade met rode biet
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!