Print Friendly, PDF & Email

Europe meets Asia! Tof recept gemaakt met inspiratie uit de Spaanse en Indiase keuken. Super snel en gemakkelijk, in no time op tafel en een fijne verrassing voor het hele gezin. Ook kids zijn hier dol op (en pssst… het recept zit stiekem boordevol groenten)! Het naanbrood maakt het helemaal af… YUM!

Stiekem boordevol groenten
Ja ik zei het al even: dit recept zit stiekem boordevol groenten! En niet zomaar veel groenten, nee, 120% van je dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Zo in één keer op je bord, hoppa, klaar ben je. Nog meer goed nieuws? Dit recept is onderdeel van de MAGGI Dagje Geen Vlees lijn en álle recepten die je daar vindt voldoen aan deze eis. Go Veggies!

Wat heb je nodig?
1 zakje MAGGI Dagje Geen Vlees Indiase Linzencurry
1 broccoli, in kleine roosjes
1 ui, gesnipperd
100 gram spinazie, gewassen
250 gram cherrytomaten, gehalveerd
1 cm gember, geschild en fijngesneden
6 eieren
250 ml halfvolle melk
2 stukken naanbrood
1 eetlepel olijfolie

Hoe maak je deze Indiase frittata?
Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Stap 2: Breng een grote pan met water aan de kook en kook de broccoli in ca. 5 minuten beetgaar. Klop de eieren los. Roer de kruidenmix, melk en geraspte kaas erdoor.
Stap 3: Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui glazig. Voeg gember toe en bak samen met de spinazie kort mee. Roer de cherrytomaten en broccoli erdoor.
Stap 4: Schenk het eiermengsel bij de groenten en laat op laag vuur garen tot het eiermengsel volledig gestold is.
Stap 5: Bereid de naanbroden in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.

PS. Benieuwd waarom er een zakje specerijenmix in dit gerecht gaat? Ik schreef hier dit artikel over: mijn mening over koken met pakjes en zakjes.

Heb jij dit Dagje Geen Vlees recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter met #dagjegeenvlees! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
TASTY & EASY: Indiase frittata met naanbrood
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!