Print Friendly, PDF & Email

Guilty pleasures. We hebben ze allemaal! Voor de één een stuk van oma’s appeltaart met slagroom, voor de ander een drankje, een snoepmoment of een midnight snack. Maar er zijn ook healthy pleasures, die net iets minder guilty zijn maar wel net zo lekker! We zetten er graag een aantal voor je op een rijtje in deze top 5: guilty pleasures.

FullSizeRender-1080x675Limoen avocado taartjes met koffie ijs
Raw limoen-avocado taartjes met vegan koffie-ijs van Professor Grunschnabel op basis van kokosmelk. Net zo lekker als taart met ijs, maar dan nét even iets beter voor je lijf.

 

 

 

IMG_7336-1080x675Pompoenbonbons
Een zoete traktatie om je gasten voor te bereiden op het echte dessert. In dit geval: rauwe pompoenbonbons. Warm, zoet en met smaakvol. Maar deze kleine pompoen bonbons zijn natuurlijk net zo lekker bij de koffie, of als snack zeg, rond vier uur!

 

 

 

raw-chocolate-cheesecake-1080x675Raw food tussendoortjes
Raw tussendoortjes, één van mijn persoonlijke favorieten omdat deze werkelijk op ietder moment een goed idee zijn. Makkelijk om te maken, makkelijk te bewaren én makkelijk mee te nemen. Wel zo fijn!

 

 

 

IMG_2525-1080x675Veggie cocktails
ohol, voor mij één van die geneugten van het leven waar ik intens van kan genieten. Een etentje zonder wijn of een feestje zonder een mooi drankje in een sierlijk glas, ik kan het niet missen. Toch weten we allemaal dat alcohol in een vrolijk maar oh zo ongezond product is, in alle opzichten. Maar geen Skinny Bitches voor mij, want van alleen soda en vodka word ik natuurlijk niet blij, maar van groentecocktails wel! En laat dat nou bijna net zo mager zijn als die Skinny Bitch… en duizend keer lekkerder! Om blij van te worden.

 

 

Foto-nagerechtRozemarijn sinaasappel koek 
Vaak combineren we gerechten met wijn, vandaar ook de klassieke wijn-spijs combinatie. Maar in Oosterse landen worden gerechten vaak gecombineerd met bier. Tijd om dat in het westen ook te proberen. Vandaag het dessert: krokante rozemarijn-sinaasappel koek.

 

 

 

Heb jij één of meer van deze recepten wel eens gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw ervaring via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd! 

Summary
recipe image
Recipe Name
Top 5: Healthy pleasures
Published On