Print Friendly, PDF & Email

Morgen is het eindelijk zover: de Nationale Week Zonder Vlees gaat van start! Dit initiatief van onze eigen Isabel Boerdam vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Wij doen natuurlijk allemaal mee, jullie ook? Om je te voorzien van genoeg inspiratie om een week gezond én lekker te eten, hebben wij het Week Zonder Vlees magazine gemaakt. Hierin staat hoe je vlees op een volwaardige manier kunt vervangen. Denk aan het gebruiken van eieren, peulvruchten, noten, zeewier, oesterzwammen of een kant-en-klare vleesvervanger. Wij zetten daarom vijf recepten voor je op een rij, waar zo’n vleesvervanger de hoofdrol in speelt!

Hummus plate met falafel, geroosterde kikkererwten en groenten

Oranje paprika shakshuka met pittige paprikasaus en boerenkool

Vegan budget: sushibowl met knapperige tofu en nori

Plantaardige Quorn Supreme burger boordevol eiwitten

Zelf cashew-walnoten pasta maken

Wat ga jij maken tijdens de Nationale Week Zonder Vlees? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
Top 5: Nationale Week Zonder Vlees recepten
Article Name
Top 5: Nationale Week Zonder Vlees recepten
Description
Wij zetten voor de Nationale Week Zonder Vlees vijf recepten met een volwaardige vleesvervanger op een rij, zodat je een volwaardige maaltijd kan maken!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!