Print Friendly, PDF & Email

Kook jij wel eens met tempeh? Deze vleesvervanger is super gezond en heerlijk in verschillende gerechten. Vooral in de Aziatische keuken combineert tempeh heel goed. Wil je meer weten over tempeh? Lees dan dit artikel! Overtuigd? Wij delen onze vijf favoriete recepten met tempeh, scroll snel door voor de video!

Vega budget: roerbakschotel met tempeh en Chinese kool

VIDEO: Pita pulled tempeh

Sticky tempeh met broccoli, paprika en courgettenoedels

Groene currynoodels met tempeh, broccoli en cashewnoten

Gemarineerde tempeh met pilav rijst en verse cassave
Dit gerecht met gemarineerde tempeh, pilav rijst en verse cassave maak je heel makkelijk zelf met behulp van de Philips Airfryer. Binnen 45 minuten heb je de tempeh gemarineerd in een Oosterse marinade, heb je een kruidige pilav rijst met geraspte wortel en bosui op tafel gezet én de cassave vers afgebakken in de Airfyer. Op zoek naar meer Airfryer inspiratie? Bekijk meer recepten van 24 Kitchen of check de Facebook pagina van 24 Kitchen voor meer inspiratie.

Heb jij een van deze recepten met tempeh gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
Top 5: recepten met tempeh
Article Name
Top 5: recepten met tempeh
Description
Kook jij wel eens met tempeh? Deze vleesvervanger is super gezond en heerlijk in verschillende gerechten. Wij delen onze vijf favoriete recepten met tempeh!
Author