Print Friendly, PDF & Email

Zomerser dan deze gevulde papaya wordt het waarschijnlijk niet. De tropische vrucht wordt meestal met zoet fruit gevuld, maar ook met een hartigere vulling is ‘ie lekker. Wist je dat je papayazaadjes ook kunt eten? Deze hebben een peperachtige smaak en passen perfect in de pittige avocadosalsa.

Wat heb je nodig?
1 rijpe papaya
1 avocado, in blokjes
1 rode ui, gesnipperd
1/2 rode peper, fijngesneden
3 eetlepels pompoenpitten
sap van een halve citroen
2 eetlepels agave siroop
verse koriander naar smaak

Hoe maak je het?
1. Snijd de papaya door de helft. Schep de zaadjes eruit, maar gooi deze niet weg. De zaadjes hebben een scherpe smaak en zijn een heerlijke toevoeging aan de avocadosalsa.
2. Schep in een kom de avocadoblokjes, rode ui, rode peper, pompoenpitten, koriander en papayazaadjes naar smaak door elkaar.
3. Meng het citroensap met de agave siroop en schep dit door de salsa.
4. Vul de papaya met de pittige avocadosalsa.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
TRENDING: Papaya met pittige avocadosalsa
Article Name
TRENDING: Papaya met pittige avocadosalsa
Description
Zomerser dan deze gevulde papaya kan het waarschijnlijk niet. De tropische vrucht wordt meestal met zoet fruit gevuld, maar ook met een hartigere vulling is 'ie lekker. Wist je dat je papayazaadjes ook kunt eten? Deze hebben een peperachtige smaak en passen perfect in de pittige avocadosalsa.
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!