Print Friendly, PDF & Email

Vegetarisch en goedkoop? Vegetarisch koken hoeft echt niet duur of moeilijk te zijn en dat laten we je graag zien in onze rubriek met vega budget recepten. Voor 4 personen koken onder de 10 euro met groenten in de hoofdrol, het kan! Vandaag: flatbread met geitenkaas, courgette, appel en honing.

Ingrediënten
Voor 4 personen
4 (volkoren) flatbreads
1 rol geitenkaas
2 appels
½ courgette
½ el honing
80 g walnoten
rucola
olie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de appel in dunne partjes, verhit een lepel olie in een koekenpan en bak de appels goudbruin.
  3. Snijd de geitenkaas in dunne plakken.
  4. Snijd de courgette in dunne plakken.
  5. Beleg de flatbreads met de plakjes geitenkaas en courgette. Plaats deze in de oven voor ongeveer 5 minuten.
  6. Haal de flatbreads uit de oven en leg de plakjes appel erop.
  7. Breek de walnoten in grove stukken en zet een koekenpan op het vuur.
  8. Rooster de walnoten kort in de pan.
  9. Neem een halve eetlepel honing en garneer dit eroverheen.
  10. Maak de broodjes af door de walnoten erop te leggen en ze te garneren met de rucola.

Heb jij dit recept of een ander vega budget recept gemaakt? Laat het ons weten of stuur een foto van jouw creatie via een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Vega budget: flatbread met geitenkaas, courgette, appel en honing
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!