Vegan borrel platter met chili-limoendip
Isabel Boerdam

Vegan borrel platter met chili-limoendip

zaterdag 12 mei 2018
Dit borrel platter is ideaal voor feestelijke en zomerse dag! Een super snel te maken chili-limoendip, met rauwkost om erin te dippen én de nieuwe vegan SoChicken Sticks van SoFine: knapperige 'kip' sticks! Vorige week schreven we over hoe lekker die zijn. Dip de sticks en rauwkost in deze dip en genieten maar!

Ingrediënten
Voor 2 personen
2 el olie
4 SoChicken Sticks
½ komkommer
1 rode paprika
6 snackworteltjes
50 ml zoete chilisaus
sap van 1 limoen

Hoe maak je het?
Verhit in een koekenpan een scheutje olie. Bak de SoChicken sticks in enkele minuten goudbruin en knapperig, keer ze regelmatig. Snijd intussen de komkommer en rode paprika in reepjes. Leg de rauwkost met de snackworteltjes op een schaal. Meng 50 ml zoete chilisaus met het sap van 1 limoen. Leg de SoChicken sticks bij de rauwkost en serveer met de chili-limoendip. YUM!

 Tip: serveer er als hoofdgerecht nog een kleine noedel- of rijstsalade bij

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.