Print Friendly, PDF & Email

Dit is nou een match made in heaven. De zoete wortelsoep met kromkommer, de combinatie van kaas en avocado en het knapperige brood. Heb je geen tosti-apparaat? Geen probleem, want je bakt het brood gewoon knapperig in je koekenpan!

Wat heb je nodig?
1 pak wortelsoep-kromkommer
1 desembrood met zaden
2 avocado’s
250 g Meshanger kaas
½ rode ui

Hoe maak je de wortelsoep-kromkommer en avocado tosti?
Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak daarna het brood volgens het afbakadvies op de verpakking, laat het een beetje afkoelen en snij daarna het brood in 8 plakken. Smeer één zijde van de sneetjes in met een dun laagje boter. Schil en ontpit  vervolgens de avocado’s en snij in plakjes. Schil de rode ui en snij in dunne ringen. Beleg vier boterhammen aan de kant zonder boter met plakjes kaas en de avocado. Verdeel er de uienringen over. Bedek met de overige sneetjes en zorg dat de kant met boter aan de buitenkant zit. Verwarm een koekenpan of grillpan en bak de tosti’s aan beide kanten goudbruin en tot de kaas gesmolten is. Serveer de tosti’s bij de soep.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Wortelsoep-kromkommer met avocado tosti
Published On