Print Friendly, PDF & Email

Aan de hand van het kookboek Vegan zuivel leren wij van Emelie Holm hoe je zelf plantaardige producten kan maken! Natuurlijk staan de winkels inmiddels vol met deze producten, maar het blijft nou eenmaal leuker en voordeliger om ze zelf te maken. Vandaag delen wij met jullie het recept voor een cashew-walnoten pasta!

Ingrediënten
Voor circa 225 g
40 minuten bereidingstijd
140 g cashewnoten
70 g walnoten
1 el geraspte kokos
2 el ahornsiroop

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
  2. Leg de cashewnoten, walnoten en het kokos op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 5 minuten of tot de noten licht goudbruin zijn. Laat afkoelen.
  3. Maal alle ingrediënten 15 tot 30 minuten in de keukenmachine op de hoogste stand tot een gladde pasta. Stop de machine zo nu en dan om de inhoud van de wanden omlaag te schrapen.
  4. Schep de pasta in een schone pot met een goed sluitend deksel en zet in de koelkast. Deze pasta is circa drie weken houdbaar.

Heb jij dit recept gemaakt? Wat vond je ervan? Wat is jouw favoriete plantaardige drank? Verras ons met jouw creatie op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Vegan zuivel
Emelie Holm
Uitgeverij: Good Cook B.V.
ISBN: 9789461432209
Prijs: €20.95

Summary
recipe image
Recipe Name
Zelf cashew-walnotenpasta maken
Published On
Total Time
Average Rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!