Print Friendly, PDF & Email

Voel je de lentekriebels al? De temperatuur gaat een beetje stijgen en de natuur komt weer tot leven! Tijdens een lekkere lentedag in het park mag bij een goede picknick deze smaakvolle vegan artisjokdip niet ontbreken. Heerlijk bij wat rauwkost als snack, maar ook om stokbrood in te dippen bij de borrel. Zelf artisjokdip maken is eigenlijk heel makkelijk en snel. Probeer het zelf!

Ingrediënten

Voor 4 porties
400 g artisjok (uitgelekt uit blik)
90 verse spinazie
10 g bieslook
100 g (vegan) mayonaise
snuf peper/zout

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel in een keukenmachine.
2. Voeg nog wat zout en peper toe naar smaak.
3. Garneer de artisjokdip met wat bieslook en serveer met je favoriete snackgroente of stokbrood.

Wat is jouw favoriete dip? Ga jij dit recept voor vegan artisjokdip proberen? Vertel ons jouw favoriete saus of deel een foto van jouw creatie via een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Zelf vegan artisjokdip maken
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!