Op mijn zesde schreef ik aan mijn basisschooljuf dat ik schrijfster wilde worden. En nu, bijna 20 jaar later, ligt hier mijn boek. Het is me gelukt! Een droom die uitkomt. En daar heb je steun en vertrouwen voor nodig, van de mensen om je heen.
Mijn dankwoord
Ontzettend dankbaar ben ik daarom voor mijn moeder en vader van wie ik de affiniteit met schrijven en taal met de paplepel ingegoten heb gekregen. Voor mijn oma die iedere stap in het proces over mijn schouder heeft meegekeken. Voor Cathelijne die aan de wieg stond van mijn blog en mijn boek en altijd een goed advies paraat heeft. Voor Paul, mijn fijne uitgever, die met blind vertrouwen en veel flexibiliteit mij begeleid heeft. Voor Suze, de liefste en meest talentvolle grafisch ontwerper die ik ken, zonder haar was dit boek er nooit geweest. Voor Julia, die mij en mijn kookkunsten met haar camera beter heeft weten te vangen dan ik had durven dromen. Voor Daan en Bodil, die een onmisbare bijdrage hebben geleverd dankzij Daans zorgvuldige redactie en Bodils unieke illustraties. Voor Ketchum, mijn werkplek en een tweede thuis, waar Tim, Annelies, Ella, Kim en het hele team mijn werk gesupport hebben vanaf de eerste dag en mij geholpen hebben – samen met Anouk – dit boek in de spot- lights te zetten. Voor Lieske en Mariëlle, mijn stagiaires die zorgen dat de hippe vegetariër altijd op volle toeren draait. Voor Majelle die de eerste was om mij te overtuigen een boek te gaan schrijven, toen ik dacht dat het nog veel te vroeg was. Voor mijn lieve vrienden en familie die altijd begrip hebben voor mijn drukte, ook wanneer ik ze daardoor te weinig zie. En tot slot, misschien wel de belangrijkste in dit hele rijtje, ben ik dankbaar voor David, mijn lief, mijn steun en toeverlaat, die mij heeft geleerd om altijd mijn hart te volgen en mij onvoor- waardelijk steunt op alle hoogte- en dieptepunten van die weg. Zonder jullie had ik het niet gekund!
Een impressie van mijn boeklancering
Een fantastische, energieke, sprankelende en intensieve middag met de liefste mensen, de lekkerste wijn van Wine & Roses, de lekkerste recepten uit mijn boek (deze keer gemaakt door Catering van het Land) en in een prachtig jumpsuit van La Dress. Geniet nog even mee met deze fotoreportage van Julia Pelealu, terwijl ik nageniet!
Mijn dankwoord
Ontzettend dankbaar ben ik daarom voor mijn moeder en vader van wie ik de affiniteit met schrijven en taal met de paplepel ingegoten heb gekregen. Voor mijn oma die iedere stap in het proces over mijn schouder heeft meegekeken. Voor Cathelijne die aan de wieg stond van mijn blog en mijn boek en altijd een goed advies paraat heeft. Voor Paul, mijn fijne uitgever, die met blind vertrouwen en veel flexibiliteit mij begeleid heeft. Voor Suze, de liefste en meest talentvolle grafisch ontwerper die ik ken, zonder haar was dit boek er nooit geweest. Voor Julia, die mij en mijn kookkunsten met haar camera beter heeft weten te vangen dan ik had durven dromen. Voor Daan en Bodil, die een onmisbare bijdrage hebben geleverd dankzij Daans zorgvuldige redactie en Bodils unieke illustraties. Voor Ketchum, mijn werkplek en een tweede thuis, waar Tim, Annelies, Ella, Kim en het hele team mijn werk gesupport hebben vanaf de eerste dag en mij geholpen hebben – samen met Anouk – dit boek in de spot- lights te zetten. Voor Lieske en Mariëlle, mijn stagiaires die zorgen dat de hippe vegetariër altijd op volle toeren draait. Voor Majelle die de eerste was om mij te overtuigen een boek te gaan schrijven, toen ik dacht dat het nog veel te vroeg was. Voor mijn lieve vrienden en familie die altijd begrip hebben voor mijn drukte, ook wanneer ik ze daardoor te weinig zie. En tot slot, misschien wel de belangrijkste in dit hele rijtje, ben ik dankbaar voor David, mijn lief, mijn steun en toeverlaat, die mij heeft geleerd om altijd mijn hart te volgen en mij onvoor- waardelijk steunt op alle hoogte- en dieptepunten van die weg. Zonder jullie had ik het niet gekund!
Een impressie van mijn boeklancering
Een fantastische, energieke, sprankelende en intensieve middag met de liefste mensen, de lekkerste wijn van Wine & Roses, de lekkerste recepten uit mijn boek (deze keer gemaakt door Catering van het Land) en in een prachtig jumpsuit van La Dress. Geniet nog even mee met deze fotoreportage van Julia Pelealu, terwijl ik nageniet!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.