Knolselderij past perfect in dit seizoen! Deze winterse groente is ontzettend veelzijdig. Daarnaast is 'ie maanden lang houdbaar als je hem op een koele en droge plek bewaart. Ideaal! De knolselderij smaakt aromatisch, mild en een beetje zoet. Onze favoriete kookexpert Eke van Koken met Kennis heeft een video opgenomen waarin hij 10 bereidingswijzen van knolselderij laat zien!
https://youtu.be/Cp14vvKnjKM
In dit artikel van Koken met Kennis vind je tevens de bereidingen in de video uitgeschreven!
Hoe maak jij knolselderij het liefst? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!
https://youtu.be/Cp14vvKnjKM
In dit artikel van Koken met Kennis vind je tevens de bereidingen in de video uitgeschreven!
Hoe maak jij knolselderij het liefst? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
1 Reacties
Er wordt doorgelinkt naar een artikel met een recept voor pasta met knolselderij en... kippendijen! De kip hoeft er niet in, maar het is wel een beetje suf natuurlijk. Het leuke aan deze site is juist laten zien dat vegetarisch eten meer is dan 'laat het vlees achterwege'.
12:03 19 januari 2024Hallo Johanne, ik snap je punt. Het gaat hier vooral om de bereiding van de knolselderij zelf. Eventueel zou je natuurlijk hetzelfde recept kunnen maken met vegetarische kip :)
12:03 19 januari 2024Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.