Ingrediënten
Voor
personen
Voor de refreshing kiwi kombucha
Zo maak je de refreshing kiwi kombucha
Stap 1
Snijd de kiwi en hak de muntblaadjes. Doe het ijs met de gesneden kiwi en muntblaadjes in een blender en zet de blender aan totdat het ijs crushed ice is.
Stap 2
Verdeel het ijs over twee glazen en schenk de kombucha erbij. Maak af met een schijfje limoen en een paar muntblaadjes. Serveer en geniet!
Ingrediënten
Voor
personen
Voor de grapefruit spice met rooibos
Zo maak je de grapefruit spice met rooibos
Stap 1
Verdeel de ijsblokjes over de glazen. Zet ondertussen heet water op voor de rooibosthee.
Stap 2
Giet het kokende water in een steelpan en laat hier de rooibosthee 5 minuten in trekken. Laat de rooibosthee daarna 10 minuten goed afkoelen.
Stap 3
Pers het sap van 1 grapefruit uit en verdeel dit over de glazen. Vervolgens schenk je de afgekoelde rooibosthee in de glazen.
Stap 4
Snijd de andere grapefruit in plakjes of driehoekjes en garneer deze samen met de kaneelstokjes in de glazen. Het feest kan beginnen!


Ingrediënten
Voor
personen
Voor de roseberry friz
Zo maak je de roseberry fizz
Stap 1
Snijd een partje citroen af en wrijf hiermee de randen van de glazen in. Spreid wat perenrood suiker uit over een stukje van de snijplank en zet het glas ondersteboven op de suiker. Draai het glas rustig rond voor een mooi verdeelde suikerlaag op de rand van het glas.
Stap 2
Verdeel de bevroren blauwe bessen over de glazen. Pers de citroen uit. Verdeel vervolgens het sap en de vlierbloesemsiroop over de glazen.
Stap 3
Schenk bruisend bruiswater in de glazen. Zet de takjes rozemarijn daarna als garnering in de glazen. Serveer je mocktails en geniet!
Ingrediënten
Voor
personen
Voor de virgin Piña colada
Zo maak je de virgin Piña colada
Stap 1
Mix de bevroren stukjes ananas, agavesiroop en kokosmelk in een blender. Verdeel over mooie glazen en garneer met de kokossnippers. Geniet ervan!


Wat is jouw favoriete mocktail recept?
Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. Wij zijn benieuwd!
Lees ook

- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.