Zelf barbecuesaus maken met 4 ingrediënten
Lieske van der Waals

Zelf barbecuesaus maken met 4 ingrediënten

maandag 27 juli 2020
Het barbecueseizoen is van start en dat betekent dat wij ieder moment aangrijpen om de kolen aan te steken en de lekkerste groentecreaties maken! Tijdens het BBQ seizoen mag deze klassieker niet ontbreken: barbecuesaus. Lekker over een vegetarisch spiesje, maar ook om tempeh in te marineren voor huisgemaakte tempehribs. Zelf vegan barbecuesaus maken is eigenlijk heel makkelijk en snel. Probeer het zelf!

Ingrediënten
voor 4 personen
250 ml passata
4 el sojasaus
1 tl mosterd
1 tl gerookt paprikapoeder

Bereidingswijze

  1. Meng in kom de passata, sojasaus, mosterd en gerookt paprikapoeder.

  2. Meng het geheel door elkaar en serveer met je favoriete groentegerecht van de barbecue. Smakelijk!


Heb jij dit recept voor barbecuesaus gemaakt? Vertel ons jouw favoriete saus of deel een foto van jouw creatie via een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Lees ook

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
  • 15 September 2025

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist

De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
  • 08 September 2025

Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?

Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.