Het barbecueseizoen is van start en dat betekent dat wij ieder moment aangrijpen om de kolen aan te steken en de lekkerste groentecreaties maken! Tijdens het BBQ seizoen mag deze klassieker niet ontbreken: barbecuesaus. Lekker over een vegetarisch spiesje, maar ook om tempeh in te marineren voor huisgemaakte tempehribs. Zelf vegan barbecuesaus maken is eigenlijk heel makkelijk en snel. Probeer het zelf!
Ingrediënten
voor 4 personen
250 ml passata
4 el sojasaus
1 tl mosterd
1 tl gerookt paprikapoeder
Bereidingswijze
Heb jij dit recept voor barbecuesaus gemaakt? Vertel ons jouw favoriete saus of deel een foto van jouw creatie via een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!
Ingrediënten
voor 4 personen
250 ml passata
4 el sojasaus
1 tl mosterd
1 tl gerookt paprikapoeder
Bereidingswijze
- Meng in kom de passata, sojasaus, mosterd en gerookt paprikapoeder.
- Meng het geheel door elkaar en serveer met je favoriete groentegerecht van de barbecue. Smakelijk!
Heb jij dit recept voor barbecuesaus gemaakt? Vertel ons jouw favoriete saus of deel een foto van jouw creatie via een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.