Recepten
Gegrilde groentes zijn ontzettend lekker van de barbecue. Probeer eens dit recept van Oil & Vinegar voor gevulde courgettes. Je vult ze met romige ricotta, tomaat-amandelpesto en basilicum. Binnen 10 minuten klaar!
Ingrediënten
2 courgettes
1 potje Pesto Gustoso verkrijgbaar bij Oil & Vinegar
250 g ricotta
2 takjes basilicum
4 el paneermeel
peper
zout
Bereidingswijze
Verwarm de barbecue voor. Snijd de courgettes in plakken van ongeveer 3 cm dik en maak kommetjes van de plakken door ze voorzichtig met een lepeltje uit te hollen. Pluk de basilicumblaadjes van de takken en hak ze fijn. Meng vervolgens de ricotta, de Pesto Gustoso, de basilicum en het paneermeel door elkaar en voeg peper en zout toe naar smaak. Vul de courgettekommetjes met het mengsel en gril ze ongeveer 10 minuten op de barbecue.
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!
Ingrediënten
2 courgettes
1 potje Pesto Gustoso verkrijgbaar bij Oil & Vinegar
250 g ricotta
2 takjes basilicum
4 el paneermeel
peper
zout
Bereidingswijze
Verwarm de barbecue voor. Snijd de courgettes in plakken van ongeveer 3 cm dik en maak kommetjes van de plakken door ze voorzichtig met een lepeltje uit te hollen. Pluk de basilicumblaadjes van de takken en hak ze fijn. Meng vervolgens de ricotta, de Pesto Gustoso, de basilicum en het paneermeel door elkaar en voeg peper en zout toe naar smaak. Vul de courgettekommetjes met het mengsel en gril ze ongeveer 10 minuten op de barbecue.
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!
Lees ook

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

Ontspanning
- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

Recepten
- 04 September 2025
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.