Recepten
Top combinatie van peper olijfolie en granaatappel azijn, die deze salade met bloemkool en olijven van Oil & Vinegar echt een kick geeft. Daar moet je natuurlijk olijfolie en azijn expert voor zijn!
Ingrediënten
3 el extra vierge olijfolie
2 el Peper Olijfolie
2 el Granaatappel Azijn
250 g bloemkool
30 g peterselie
50 g couscous
10 cherrytomaatjes
10 (Kalamata)olijven
2 el Kalamata Olive & Fig Delicacy
glazen pot (Pure Food Inside Jar)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C en was alle verse ingrediënten. Snij de bloemkool in roosjes en meng ze met twee eetlepels extra vierge olijfolie. Verdeel de bloemkool over een met bakpapier belegde bakplaat en leg de cherrytomaatjes in een ovenschaaltje. Rooster de bloemkool en cherrytomaatjes 20 minuten in de oven. Kook de couscous volgens de verpakkingsinstructies en snij de peterselie fijn. Ontpit de olijven en halveer ze. Meng 1 eetlepel extra vierge olijfolie met 2 eetlepels Peperolijfolie en 2 eetlepels Granaatappelazijn. Giet dit mengsel in een glazen pot en vul de pot dan achtereenvolgens met bloemkool, olijven, peterselie, couscous, Kalamata Olive & Fig Delicacy en cherrytomaatjes.
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Instagram of Twitter. Laat ons ook weten wat je er van vond. We zijn benieuwd!
Ingrediënten
3 el extra vierge olijfolie
2 el Peper Olijfolie
2 el Granaatappel Azijn
250 g bloemkool
30 g peterselie
50 g couscous
10 cherrytomaatjes
10 (Kalamata)olijven
2 el Kalamata Olive & Fig Delicacy
glazen pot (Pure Food Inside Jar)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C en was alle verse ingrediënten. Snij de bloemkool in roosjes en meng ze met twee eetlepels extra vierge olijfolie. Verdeel de bloemkool over een met bakpapier belegde bakplaat en leg de cherrytomaatjes in een ovenschaaltje. Rooster de bloemkool en cherrytomaatjes 20 minuten in de oven. Kook de couscous volgens de verpakkingsinstructies en snij de peterselie fijn. Ontpit de olijven en halveer ze. Meng 1 eetlepel extra vierge olijfolie met 2 eetlepels Peperolijfolie en 2 eetlepels Granaatappelazijn. Giet dit mengsel in een glazen pot en vul de pot dan achtereenvolgens met bloemkool, olijven, peterselie, couscous, Kalamata Olive & Fig Delicacy en cherrytomaatjes.
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Instagram of Twitter. Laat ons ook weten wat je er van vond. We zijn benieuwd!
Lees ook

Recepten
- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

In mijn keuken
- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.