Ingrediënten
Voor
personen
Ingrediënten
voor de dressing
Bereidingswijze
Stap 1
Verhit wat zonnebloemolie in een grillpan of een contactgrill en grill de mango partjes 4 minuten hierin totdat er grillstrepen ontstaan. Keer halverwege om. Herhaal dit voor de courgettelinten.
Stap 2
Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 3
Meng de ingrediënten voor de dressing in een kom.
Stap 4
Doe de mango, courgette, winterpeen, gele paprika en mihoen in een kom, voeg de helft van de dressing toe en hussel het geheel door elkaar. Garneer met de koriander, munt en pinda’s. Serveer met limoenpartjes en de overgebleven dressing. Serveer direct.
Lees ook

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

- 04 September 2025
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.