Ingrediënten
Voor
personen
Voor de salsa verde
Voor de taco's
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de pompoen in blokjes van ca. 2 centimeter en doe in een bakblik. Besprenkel met olijfolie en zet in de oven voor ca. 30 min.
Stap 2
Doe de koriander, peterselie en munt in een hoge beker. Snij de rode ui en knoflook fijn en doe bij de kruiden. Voeg de limoensap en olijfolie toe en roer goed door. Breng nu op smaak met zout en peper.
Stap 3
Halveer de avocado, verwijder de pit, leg hem met de bolle kant naar boven en snij plakjes over de lengte. Snij de honingtomaatjes in vieren.
Stap 4
Verhit een koekenpan en bak hierin de maïstortilla’s kort aan beide zijde tot ze lichtbruin beginnen te kleuren. Beleg met de pompoen, tomaatjes, maïs, avocado en salsa verde.
Heb jij dit recept gemaakt?
Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!
Lees ook

- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.