
Kennen jullie Tiger Milk of Leche de Tigre? Dit is een Peruviaanse specialiteit, vaak geserveerd bij ceviche. Het is echter een heerlijke saus vol frisheid, zoetheid en kruiden die het ook fantastisch doet als marinade bij andere zomerse gerechten. Hier vind je het recept!
Ingrediënten
Voor
personen
Ingrediënten
Zo maak je de Peruviaanse tijgermelk
Stap 1
Snij alle ingrediënten fijn, doe ze samen in een blender en mix tot een gladde massa. Hang een zeef in een kom, leg daar een theedoek in en giet de tigermilk in de theedoek. Laat zo lang mogelijk uithangen.
Lees ook

- 15 September 2025
Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn
- Karlijn Swaen

- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

- 08 September 2025
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.