Snelle pasta met doperwten, feta en munt
Karlijn Swaen

Snelle pasta met doperwten, feta en munt

maandag 21 juli 2025
Naar recept
Het is maandag en het is lekker weer. Dat is geen goed begin om uren in de keuken te staan. Daarom delen wij vandaag dit snelle pastarecept met je. Fris, en simpel! Ook lekker om koud te eten. Lees snel verder!

Ingrediënten

5 minuten voorbereiden
15 minuten koken

Voor

4

personen

Ingredients

Zo maak je deze snelle pasta

Stap 1

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, giet af en bewaar een eetlepel kookvocht per persoon.

Stap 2

Voeg de eetlepels olijfolie samen met de eetlepels kookvocht van de pasta aan de feta toe en meng het geheel.

Stap 3

Voeg de cherrytomaatjes en doperwtjes toe en meng opnieuw. Verdeel over de borden en garneer met verse munt. Voeg ook het citroensap en de zest van de citroen toe naar smaak. Vergeet zeker geen peper en zout toe te voegen! Eet smakelijk!

Heb jij deze heerlijke snelle pasta met doperwt, feta en munt al geprobeerd?

Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. Wij zijn benieuwd!

Lees ook

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist
  • 15 September 2025

Hou de zomer vast: 3 vegetarische klassiekers met een verrassende twist

De zon laat zich misschien minder vaak zien en de avonden worden alweer korter, maar dat betekent niet dat de zomer voorbij hoeft te zijn

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?
  • 08 September 2025

Granola test: welke granola is het lekkerst én het gezondst?

Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.