Heb je nog restjes van groente over in de koelkast? Dan is deze pasta ideaal. Je hebt hem zo op tafel getoverd! De groenten in de recept zijn slechts een voorbeeld, maar anything goes!
Wat heb je nodig?
Voor 2 personen
125 gram macaroni of pasta naar keuze
125 gram broccoli
125 gram sperziebonen
60 gram peultjes
125 gram blik tomatenpuree
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel Italiaanse kruiden
1 theelepel rozemarijn
Peper naar smaak
Hoe maak je deze pasta?
Stap1: Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2: Kook de broccoli, boontjes, en peultjes (of andere groenten) in kokend water.
Stap 3: Giet ze daarna af en voeg het blikje tomatenpuree toe.
Stap 4: Giet daarna ook de pasta af en voeg dit toe aan de groenten.
Stap 5: Zet het vuur aan met de groentepasta erop en voeg één eetlepel olijfolie toe en breng de pasta op smaak met Italiaanse kruiden, rozemarijn en peper naar smaak.
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!
Wat heb je nodig?
Voor 2 personen
125 gram macaroni of pasta naar keuze
125 gram broccoli
125 gram sperziebonen
60 gram peultjes
125 gram blik tomatenpuree
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel Italiaanse kruiden
1 theelepel rozemarijn
Peper naar smaak
Hoe maak je deze pasta?
Stap1: Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2: Kook de broccoli, boontjes, en peultjes (of andere groenten) in kokend water.
Stap 3: Giet ze daarna af en voeg het blikje tomatenpuree toe.
Stap 4: Giet daarna ook de pasta af en voeg dit toe aan de groenten.
Stap 5: Zet het vuur aan met de groentepasta erop en voeg één eetlepel olijfolie toe en breng de pasta op smaak met Italiaanse kruiden, rozemarijn en peper naar smaak.
Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!
Lees ook

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

Ontspanning
- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

Recepten
- 04 September 2025
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.